15 de setembre 2004

Que n'és de sorprenent, l'internet!

Vatua!
Una abraçada a tutti.

5 Comentaris:

Anonymous Anònim diu...

Hola. Sóc en Salvadó i això és una patranya. No puc accedir al blog que se suposa que co-signo jo. Demano explicacions i/o que es retiri el meu nom d'una cosa tan mongòlica.

16 de setembre, 2004 01:09  
Blogger Francesc Orteu diu...

Ja em costa entendre que tingui sentit escriure una novel.la destinada a ser enviada a un editor com el senyor Vallcorba, que en rebre-la no podrà quedar més que desconcertat, empipat i reafirmat en la seva elitista tesi de que ell sistema educatiu català és una puta merda, ja em costa entendre el sentit d'això, que ara resulta que he d'escriure en un uepbloc. I quina utilitat tindrà això? L'autopromoció em diu en Perelló. Si justament som on som gràcies a la promoció que ens estem fent des de fa anys. O no era promoció sortir al Night Club? I no va ser promoció fer l'Orella a la ràdio? I fer l'Enciclopèdia? I publicar al suplement de llibres d'El Periódico?
Som allà on som perquè saben exactament qui somj. I saben qui som i què fem perquè tenim aquesta mania de la promoció. Altres artistes tenen ous i reconeixen que és pura vanitat. Siguem vanitosos, doncs, i supurem les nostres misèries a través d'internet. A veure si és que hi ha algú que encara no sàpigui que són tres merdetes punxades en un pal. Molt em temo que l'únic que ha quedat lliure de la nostra nefastra promoció suïcida és el pobre senyor Casas. Apa, a cascar-la, i jo el primer, que tinc senyora.

18 de setembre, 2004 01:59  
Blogger Gabriel Salvadó diu...

No he entès res, però bravo.

18 de setembre, 2004 03:57  
Blogger mai9 diu...

cascar-la entra dins de la promoció?

11 d’octubre, 2004 02:32  
Anonymous Jude Gladwin diu...

There are a few books on the subject, some very

11 de desembre, 2005 18:19  

Publica un comentari a l'entrada

<< Principal