29 d’octubre 2004

Cop de karate sobre la taula

Els parla el senyor Perelló:

Arriba la tardor i, amb ella, la malenconia i les batusses entre el senyor Orteu i el senyor Salvadó.

Amics, no m’obliguin a donar un cop de karate sobre la taula!

Com va dir Onán Westermutz, “anem per parts”:

Senyor Salvadó, li prego una mica de respecte cap al senyor Orteu. No oblidi pas que vostè i ell són amics. No oblidi tampoc que el senyor Orteu aviat serà pare i es troba irritable i amb el nivell de testosterona ridículament baix. Suposo que encara no ha paït que la seva dona estigui embarassada i, és més, no ha paït que en el moment del coit ell no fóra present i sí, al seu lloc, el senyor JS (permeteu-me que amagui la identitat de l’individu en qüestió; només diré que va ser directiu de Televisió de Catalunya i que no porta mitjons a l’estiu).

A més a més recordi que el senyor Orteu és filòsof, segons acredita el diploma de CEAC que, amb tant d’orgull, exhibeix quan se li presenta l’ocasió. El trimestre invertit en aquest curs per correspondència l’habilita per comportar-se à la philosophé, és a dir, com un tête-de-fauve.

No m’agrada veure com els meus dos amics s’insulten innecessàriament quan tenim temes candents sobre la taula, com ara la nostra situació laboral que voreja la il•legalitat. Per tant els emplaço a deixar de fer el ridícul en públic.

Senyor Salvadó, la seva irritabilitat està arribant a nivells insuportables, pràcticament de dona. Potser pateix una mancança de ferro en la seva dieta. No sóc ningú per criticar els seus hàbits alimentaris però, ja que fins i tot la caixera del supermercat on va a comprar ja els hi ha recriminat, jo no puc ser menys. La piràmide alimentària no es sustenta en els ganxitos i crec que tard o d’hora això li passarà factura (haurà de donar-se d’alta d’Autònoms).

M’acomiado dels dos recomanant-los una lectura màgica i poètica, fresca i sensible. Suposo que en llegir-ho es posaran catxondos i tendiran a l’onanisme però, creguin-me, guardin les pistoletes i recapacitin. Hi ha molt amor allà fora, al Món.

PS.- Senyor Salvadó, vostè com a gran amant del món Celta, em pot dir quin és el millor àlbum de Lord of the Dance?

Actualment escoltant: Carlinhos Brown - O negro exportable
Actualment llegint: Andreu Buenafuente & al. - Digue’m fibromiàlgic