15 d’octubre 2004

"Digue'm amb qui camines i et diré com ets"

Després del post de tipografia (i ortografia) monstruosa del senyor Orteu va arribar l'allau de reaccions, com no podia ser d'altra manera:

Esponjiforme.com diu... Ens consola saber que no som els únics que postejem fumats.

A mi em consola saber que hi ha algú més que opina que el senyor Orteu té un problema (un més!) amb les drogues. Es comença visitant www.yonkis.com i s'acaba fumant crack, com bé sabem.


D'altra banda llegeixo a un altre blog que se'ns esmenta. L'autor d'aquest blog es queixa subtilment que no l'esmentem a ell obertament. Des d'aquí les meves sinceres disculpes, senyor Miró. L'article que en parla és aquest i la seva pàgina, aquesta altra.

A destacar el comentari que hi ha deixat algun envejós ressentit:

Morralla, purrialla, rampoina, etc.
Sospito que, o bé és el propi senyor Orteu, o bé és una puntualització de na Carme Riera o de na Maria de la Pau Janer.

Fullejant la biografia del senyor Miró he arribat a la conclusió que és allò que els "joves" en dirien "un paio legal" i "amb maneres que apunten". I gràcies a l'enllaç que ens posa i als visitants que hem rebut des de llavors, he pogut comprovar a les estadístiques que el senyor Salvadó i jo ja no representem el 100% dels visitants sinó només un 98%!

Gràcies i enhorabona.

2 Comentaris:

Blogger Esponjiforme.com diu...

Potser sí que el senyor Orteu té problemes amb les drogues. El que puc assegurar és que té un problema amb la filosofia. Aquest estiu vaig assistir a una conferència seva sobre guions d'humor i vaig sentir aquella suor freda, aquell riure tonto que em venia a les classes de metafísica. Nosaltres també som llicenciats en filosofia, però intentem superar-ho i, encara més important que això, procurem que no se'ns noti. Senyor Orteu, reconèixer l'existència del problema és el primer pas per a superar-lo. Intenti fer vida normal, no citi als grecs a la primera de canvi, adapti's a la societat i la vida el tractarà millor.

15 d’octubre, 2004 01:47  
Blogger Carles diu...

Bé, veig que aquest blog es decideix per fi a anar pel camí recte. Això de "paio legal", per aquesta vegada, ho deixaré passar. Que no es repeteixi: no em convé la bona gent de qui fa temps que accepto suborns noti que ha estat fotent el ridícul.

15 d’octubre, 2004 23:14  

Publica un comentari a l'entrada

<< Principal