19 d’octubre 2004

Gràcias, amigus

Gràcias de tot cor per dunar-ma aquesta oportunitat d'expresar-me en el vostre blog. Repitu, gràcias. Això és una mostra de la categoria de la democracia en este país. Sou molt catxondos y arrauchats y us admiro per la tasca que esteu fent tan cultural com social, y és un gest que us honra com a catalans. No us defraudaré.

8 Comentaris:

Anonymous Anònim diu...

He de reconocer que esta página o "blogger", como ahora se les llama, me causaba cierta simpatía por los comentarios frescos de sus creadores. Pero tras leer la última publicación pienso y grito: ¡No!

19 d’octubre, 2004 13:31  
Anonymous Anònim diu...

Siempre hay algún resentido que no tolera la libre expresión. ¿Qué pasa, que porque Montilla sea socialista no va a tener derecho a decir lo que quiera en un blog donde además hay que añadir que ha sido invitado? Los fachas no entenderéis nunca lo que es la democracia, ni la diferencia de opiniones ni el intercambio de ideas y el diálogo.

19 d’octubre, 2004 14:05  
Blogger Esponjiforme.com diu...

La culpa es de los padres, que las visten como putas.

19 d’octubre, 2004 14:12  
Anonymous Anònim diu...

Ja n'hi a prou d'aspanyols al blogger! visça catalunya lliure,fora muntilla, muntilla aspanyol facha! visça kumpanys visça el barça i visça jimmy jump i la mureneta

20 d’octubre, 2004 10:33  
Blogger Manolo Vázquez M. diu...

Cap a on va l'esquerra d'aquest país?
El PSOE fa temps que s'ha aigualit, com un Alvariño jove i sense cos.
El PSC no acaba de decidir a quin prestatge ideològic s'hi posa. De tant tombar entre el prestatge dels caves i el dels vins de taula ha acabat esdevenint un Lambrusco tou i pallús.
I mentrestant les ruïnes del que un dia va ser el gloriós PCE, aquella casalla per a goles noctàmbules i baronívoles, ha perdut pistonada i ho ha perdut tot; ja no és més que Mecca Cola.

20 d’octubre, 2004 10:48  
Blogger Biel Perelló diu...

Senyor Manolo Vázquez M.:
li recordo que aquest blog és de literatura, no de política. Si torna a violar les normes em veuré obligat a esborrar els seus comentaris sense previ avís.

20 d’octubre, 2004 11:39  
Blogger Manolo Vázquez M. diu...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

20 d’octubre, 2004 12:02  
Blogger Francesc Orteu diu...

Ja ens van fotre fora de Catalunya Ràdio per tocar els xilofons al Montilla. Aconseguireu que ens fotin fora d'internet.
Per entendre'ns entre nosaltres quan parlem d'en JM, ¿no podríem fer servir un nom en clau com ara "Churrasco", "Nena" o Mazacote"?

21 d’octubre, 2004 22:44  

Publica un comentari a l'entrada

<< Principal