28 d’octubre 2004

Quina gràcia, pedant dels collons

M'ha fet molta gràcia les coses que el senyor Orteu ha escrit sobre un idiota corinti de nom igualment idiota. Encara ric, ves quina cosa. En fi, que el que m'ha sobtat més de tot aquest exercici d'intel.ligència és justament l'absència d'intel.ligència, ja que l'autor del post acaba dient textualment: "Per cert, crec que ja tocaria tornar a fer rodar TRES", precisament quan és ell qui ho té retingut des de temps immemorials per la seva pròpia incompetència. ¿Què és, això: humor o filosofia?

4 Comentaris:

Blogger Nikochan diu...

El senyor Orteau no ha fet ni cas de les recomanacions que els esponjiformes li vam fer sobre això d'anar citant filòsofs. Ara, a sobre, se'ls inventa.

Per cert, senyor Orteu, sàpiga que això de tenir els pèls dels collons de color blanc no és normal. Potser sí que ho és quan ja es té certa edat, però el feia més jove. Provi de sucar-los en un orinal plè de salsa de soja, a no ser que a la seva dona, ara que és temporada, li agradin els panallets de coco.

28 d’octubre, 2004 23:43  
Anonymous Anònim diu...

L'autor del comentari anterior deu ser una dona o un adolescent imberbe, però quan arribi als divuit anys descobrirà tot un món que ara no pot ni somiar. Tenir els pèls dels ous blancs no només és normal, sinó altament recomanable. A les dones els agraden els homes amb les temples platejades i els testicles canosos perquè resulten més atractius i els troben molt més interessants. Quina dona no ha tingut fantasies amb un home madur d'alt poder adquisitiu que condueix un descapotable amb els pèls blancs dels collons al vent!

29 d’octubre, 2004 00:25  
Blogger Nikochan diu...

Per a conduir un cotxe amb els pèls dels collons al vent, per blanquets que siguin, el vehícle ha d'estar adaptat com a mínim per a minusvàlids.

29 d’octubre, 2004 19:28  
Blogger Manolo Vázquez M. diu...

Camarades, em temo que amb els pèls dels collons com a molt es pot conduir un biscúter, però no em feu gaire cas perquè em sembla que sóc mort. No ho acabo de tenir clar.

30 d’octubre, 2004 01:01  

Publica un comentari a l'entrada

<< Principal