16 d’octubre 2004

Seny, cavallers

Desapareixo unes hores i aquest blog d'Alta Cultura esdevé la secció de relax de La Vanguardia.

Per una banda el senyor Orteu en pla dominatrix amb uns estudiants de filosofia enlluernats i submissos. Senyor Orteu: si vol lligar o retroalimentar el seu ego insaciable li recomano altres llocs, com ara aquest o aquest altre.
Gràcies al programa que acabo d'instal·lar al meu computador (McAffee Moron-detect-robot) he vist que el senyor Orteu no només es dedica a fer amistats en aquesta plana sinó també a la del nostre vell amic Carles Miró, opinant a tort i a dret, mirant de provocar innecessàriament a noietes incautes.

D'altra banda el senyor Salvadó assomand el nas a les 6 i pico del matí, amb el seu clàssic jet lag etílic. D'on venia a aquelles hores, senyor Salvadó?

Altres temes prioritaris ens requereixen:

TRES, on para? Qui és l'impressentable que encara no l'ha fet rular?

Lo Ave-struch: senyors, acabo de veure un missatge al fòrum d'aquest diari que m'ha preocupat enormement. Ens enfrontem a una demanda judicial. Proposo que ens declarem insolvents. Colarà fàcilment.

Feina: Així que el senyor PP pot caure del programa de l'AC perquè està compromès amb el TC? Mmmmm. Em ve al cap el TP per substituir-lo, tot i que el TP no sap imitar veus ni cantar; només sap fer de PdlS. Potser hauríem de parlar amb AC. Per cert, el FC és un pirata de tres parells de collons.