21 d’octubre 2004

Tres banalitats i el tema de la vagina

1. Feina
Els senyors Salvadó, Orteu i jo mateix hem nascut per fer televisió. Som allò que Francis Cabrel anomenava "animals televisius". No obstant això em pregunto si el senyor AC hi està d'acord. A dues setmanes de l'estrena del seu nou programa d'entrevistes no hem acabat d'encaixar les peces del puzzle. I el més greu és que el puzzle només té quatre peces. Ara per ara em preocupa més la capacitat del senyor Orteu de sortir-se'n com a subdirector del programa (càrrec que li han atorgat incomprensiblement i que li ve gran a toutes lumières) que no el resultat final; l'autoconfiança és una de les meves virtuts (a més de l'elegància, el parlar suau, la tolerància i l'alè fresc de menta) i estic convençut que el programa respondrà a les espectatives. Potser no a totes les espectatives. Si més no, no a les d'aquest individu taliban.

2. El senyor Orteu
Ahir el senyor Orteu va dir, literalment, que la situació començava a ser "una mica candemor" (sic). Allò em va preocupar. No que la situació comencés a ser "una mica candemor" (seven) sinó que el senyor Orteu, gran amant de la filosofia i del terrorisme verbal, fes servir una expressió del calibre d'"una mica candemor" (eigt). En arribar a casa vaig preguntar-me si el senyor Orteu s'està tornant subnormal, i per trobar la resposta vaig recòrrer a l'Oracle de Google. I vet aquí el resultat:

La resposta es troba, ni més ni menys, que al meu blog personal, El nostre home a la Inòpia. Després d'això em vaig començar a trobar malament i vaig anar al llit sense sopar, febrós, amb símptomes clars d'haver agafat una fibromiàlgia de cavall.

3. SGAE
Avui he rebut la carta trimestral de l'SGAE (ONG de la qual en sóc soci) amb el resum d'ingressos i la liquidació pels drets d'autor de cinc episodis de Les tres bessones que vaig co-escriure l'any 98 o 99. Total: Saldo al meu favor: 18,76 euros.

Això és intolerable! 18 miserables euros! Però on arribarà la pirateria que ens està matant de gana i perjudicant totalment?

He mirat a l'eMule (un programa p2p que faig servir per compartir amb la resta d'internautes el video de la meva Primera Comunió) i he cercat "tres bessones". I allà hi havia la prova del delicte. Ens estan piratejant! Hi ha 24 individus que comparteixen il·legalment els episodis que vaig co-escriure! Doncs que sàpiguen que per culpa seva només estic cobrant 18 euros al trimestre i no em puc permetre tenir fills ni formar una família!

4. La Vagina
Sr. Salvadó:

Agraeixo les seves paraules sàvies de putero consumat (en el millor sentit de l'expressió) però em temo que la solució no és tan fàcil com vostè la pinta. Des del somni d'abans d'ahir passejo una erecció contumaç que no em permet raonar amb dignitat ni, molt menys, amb elegància gentlemanesca. Crec que és moment de parlar amb la meva parella estable i amb l'Associació de Consumidors i de Consumidores i confessar-los que he tingut un somni sexista, on una dona hi apareixia com a objecte lúbric. Entre somiar amb la vagina d'una dona i apallissar-la vilment només hi ha un pas. Crec que és aconsellable que em busqui un bon advocat. Portin-me tabac a la presó, per l'amor de Déu!
A la internet he buscat casos similars però només he topat amb planes pornogràfiques i d'extrema esquerra que no em serveixen per res. Només em posen més calent.

Actualment escoltant: Un peo en tu puta cara de Dulce Pontes
Actualment llegint: Colega, ¿qué has hecho con mi coche? de Michael Moore

3 Comentaris:

Blogger Esponjiforme.com diu...

http://img.photobucket.com/albums/v85/esponjiforme/bessones.gif

El link porta a una imatge que els esponjis li dediquem de tot cor al senyor Perelló.

Pel que fa al programa de l'AC, senyors, em trec el barret davant la seva astúcia i mala llet. Aquest estiu ja em vaig topar amb l'AC pels passadissos de Tv3 i vaig pensar que alguna ment maquiavèlica pretenia torturar la població amb la incorporació de nous talents com aquest a la graella. I, efectivament, el senyor Orteu era aquesta ment despiatada. Com no sigui un programa sobre logopèdia, la cosa promet ser un sofisticat instrument de tortura.

22 d’octubre, 2004 00:46  
Blogger Biel Perelló diu...

Estimat Esponjiforme.com:

Agraeixo de tot cor la imatge que em dedica. Quants records!
D'altra banda, què coi feia vostè a TV3 a l'estiu? Si no recordo malament, l'últim cop que hi vaig anar hi havia un rigorós control d'accés i, fins i tot, un arc detector de metalls d'aquells que fan petar el crani dels terroristes.

22 d’octubre, 2004 01:34  
Blogger Esponjiforme.com diu...

Celebro que li agradi la foto. Qualsevol altre hauria perdut l'amor propi.

No sé per què li resulta tan extranya la presència d'un esponjiforme a "la nostra". Si hi deixen entrar al Montilla, per què nosaltres ens hi hauríem de quedar fora? Perdo, volia dir, "si hi deixen entrar al mazacote"... (el senyor Orteu és un animal, l'enviaran a Sibèria, no sé si em convé que em vegin prenent una cervesa amb aquesta mena de Pocholo a la catalaine).

22 d’octubre, 2004 09:17  

Publica un comentari a l'entrada

<< Principal