23 de febrer 2005

Novetats sobre 'MIRLO ROJO'

Molt s'està parlant del nostre properíssim llibre, 'MIRLO ROJO', però no sempre amb el rigor necessari ni en la direcció adequada.

Voldria fer un parell d'aclaracions:

-'MIRLO ROJO' (recordem que aquest és el nom en clau) no és una novel·la. Més aviat és una mena d'assaig, de treball de recerca, molt a rebouffe de Darwin o del programa Entre Línies.
-Els autors de 'MIRLO ROJO' som els senyors Salvadó, Orteu i jo mateix. La srta. Núria Tenaz ni hi ha col·laborat ni pensa fer-ho.
-La fotografia de la solapa ja ens la van fer ahir, al bell mig d'un malentès monumental. Jo vaig entendre que havíem d'anar vestits (i cito textualment) "com si haguéssim de demanar feina al gabinet presidencial de J. F. Kennedy". D'aquí la meva perplexitat en trobar-me el senyor Orteu vestit de "jove guay" amb roba casual i el senyor Salvadó disfressat d'una mena de Cánovas del Castillo amb seborrea.
-'MIRLO ROJO' tracta sobre l'àrid món de l'esport.

Continuarem informant a mida que ens arribin més notícies. De la mateixa manera, preguem rigor als centenars de pàgines i blogs que parlen a la babalà del nostre proper treball.

21 Comentaris:

Blogger Nikochan diu...

L'àrid món de l'esport? No fotin que es tractarà d'un d'aquests llibres d'encàrrec sobre la infància de Kierkegaard al Brasil i les seves tàctiques infal•libles.

"Mirlo Rojo" és un nom en clau massa carrincló. Jo preferiria que el substituïssin per "La punta del capullo", que ve a dir el mateix. És només una suggerència.

23 de febrer, 2005 22:34  
Blogger Palangre diu...

No sé ni com se t'ha passat pel cap de suggerir una cosa per l'estil. Quan van cambiar el nom del blog ja ens van deixar ben clar quina era la seva línia editorial.

Tot i que queda d'allò més cutre que el títol sigui "tres" i la direcció del weblog sigui una altra. Però en fí ells sabran, que ja són grandets i tenen els ouets mollerussos.

23 de febrer, 2005 23:02  
Blogger Biel Perelló diu...

Senyor Nikochan:

s'està vostè "pujant a la parra"!
Qui es creu per dir-nos que 'MIRLO ROJO' és carrincló? 'MIRLO ROJO' és un nom en clau de puta mare, no en va està copiat del senyor J.J.Benítez.
Respecte a la temàtica del llibre no es tracta de cap hagiografia, ni de cap ègloga al futbolista mongòlic. Tracta de l'Esport, així, en majúscules. Esport, política, escàndols, toros, dòping, història... No li estranyi que l'any que ve sigui lectura obligatòria als instituts, a l'assignatura d'educació física o a ètica i moral.

23 de febrer, 2005 23:03  
Blogger Nikochan diu...

Hagiografia, ègloga... Què passa? Que ve del dentista?

A mi "La punta del capullo" em sembla un títol immillorable. Només volia ajudar, tot i que ja sé que són prou grans i que tenen els ous mollerussos.

23 de febrer, 2005 23:19  
Blogger Nikochan diu...

M'encanta el nou títol del blog. Segur que l'ha ideat vostè, Perelló, i segur que el senyor Orteu no tarda ni deu minuts en demanar-li que el tregui.

Tanta vacil•lació no és bona, cregui'm. Posts que es publiquen i se'n van, títols que no duren més d'una setmana... Avui mateix el meu professor de guió televisiu explicava que una de les virtuts del bon guionista és la capacitat de mantenir-se coherent i fidel a les seves idees. Ha citat al senyor Orteu com un exemple de guionista amb idees brillants, però ha remarcat que d'altres guionistes potser no tan brillants saben conservar la unitat dels seus programes i per això es mantenen.

I jo segueixo sense entendre com circulen cotxes per Travessera.

24 de febrer, 2005 19:31  
Blogger Gabriel Salvadó diu...

Sr. No sé què,

M'agradaria saber qui deu tenir vostè de professor de guió televisiu, i com és que hi ha algú que ensenya guió televisiu en algun lloc (¿és legal?). Això de mantenir-se fidels a una merda és una bestiesa. Espero que no hagi de pagar per que li diguin aquestes subnormalitats.

24 de febrer, 2005 20:02  
Blogger Gabriel Salvadó diu...

Es donen classes de guió televisiu. Professor nadiu. Preus moderats i grans ofertes per a grups.

Altres cursos:
Guió radiofònic
Com ser graciós
Com tenir idees ocurrents
Com travessar un pas de vianants

24 de febrer, 2005 20:07  
Blogger Nikochan diu...

Cada hora i mitja de classe val uns deu euros, només li dic això.

No els diré qui és el meu professor de guió perquè no hem vingut aqui a fer safareig sinó a parlar de Kierkegaard. Però el cert és que, comparat amb els professors que he tingut en aquesta facultat, el senyor Grané és força decent. Pensi que n'hi ha que defensen el creacionisme i no entenen que algú pugui creure encara en la teoria de l'evolució.

24 de febrer, 2005 20:11  
Blogger Nikochan diu...

I jo de vostè no em fotria tant dels professors de guió, que me'n sé d'un que imparteix un curs de formació continuada sobre els guions d'humor per a televisió. I no crec que ho faci gratuïtament, encara que aparenti humilitat conduint un Seat Makinero de l'any de la pera.

24 de febrer, 2005 20:15  
Blogger Biel Perelló diu...

Tenir el sr. Orteu de professor de guió humorístic és com tenir el Rin-tin-tin de professor de noves tecnologies.

24 de febrer, 2005 20:23  
Blogger Nikochan diu...

Com se l'estimen al paio. Però fan bé de dir-m'ho, m'estalvien 800 euros.

24 de febrer, 2005 20:31  
Blogger Nikochan diu...

Per cert, el seu darrer comentari, Perelló, probablement serà una de les cites del mes vinent a Esponjiforme.

24 de febrer, 2005 20:33  
Anonymous emilio estefan diu...

Si el "mirlo rojo" és només la meitat de bò que els canvis de nom del seu blog, els asseguro que vostès seràn a les lletres el que en Maxi López és al futbol.
Aquest últim gir inesperat està només a l'abast de grans mestres en el canvi de nom de blog.
P.D. les classes de canvi de nom de blog saben on s'imparteixen?

24 de febrer, 2005 20:47  
Blogger Biel Perelló diu...

'MIRLO ROJO' és exactament un 2'71% bo. Serà un best seller. Té la sensibilitat de La filla del Ganges, la profunditat de ¿Quién se ha llevado mi queso? i el ritme trepidant de les novel·les de Carvalho (A.C.S.)

24 de febrer, 2005 20:59  
Blogger Nikochan diu...

Monsieur Perelleau,

Poca conya amb l'Asha Miró, que va ser la meva monitora a l'escola. Quins temps aquells! Ella encara no s'havia convertit en una intel·lectual, i el senyor Orteu suposo que encara seguia a la secta.

PD: Mirin que faig el que puc per provocar-lo, però el senyor Orteu segueix en estat vegetatiu. Tanta feina li dóna el senyor Casas Show?

24 de febrer, 2005 22:30  
Blogger Palangre diu...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

24 de febrer, 2005 23:48  
Blogger Palangre diu...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

24 de febrer, 2005 23:55  
Blogger Palangre diu...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

24 de febrer, 2005 23:59  
Blogger Nikochan diu...

El senyor Tutankhamon ha caigut rodolant. Preguem per la seva ànima.

25 de febrer, 2005 00:03  
Blogger Palangre diu...

Això és perquè quan no es fa cap aportació important a la cultura més cal repensar-s'ho i callar.

I això ja podrien tenir-ho present els autors de "Mirlo Rojo", encara estan a temps de repensar-ho i callar.

28 de febrer, 2005 12:15  
Blogger Nikochan diu...

Avui el meu professor de guió ha tornat a citar al senyor Orteu. Sembla que, juntament amb la Maripau Huguet, és un dels seus grans referents. El cas és que l'ha definit com un ventríloc, i jo no he pogut evitar d'imaginar-me'l cagant. A aquesta terrible imatge hi hem de sumar l'anècdota que m'ha explicat el meu company Tutankhamon, i que també m'ha vingut al cap. Es veu que un cèlebre presentador d'un cèlebre programa de "la catalana" (per respecte no els en diré el nom) ha anat al lavabo i s'ha deixat el micròfon inalàmbric connectat i penjat al coll de la camisa. Com poden imaginar, els tècnics de so han viscut un moment d'allò més entranyable.

En resum: avui ha estat un dia de merda.

03 de març, 2005 19:10  

Publica un comentari a l'entrada

<< Principal