17 de febrer 2005

Orteu i Perelló i Salvadó pleguen

Sí, senyors. Orteu i Perelló i Salvadó pleguen, però, com l'Au Fèlix, reneixen de les seves cendres. Aquest blog canvia de títol. Qüestió de marketing. Hem fet cas del nostre gestor i apostem de forma decidida per un nom amb ganxeau: TRES, que és justament el títol de la novel·la que estem escrivint i que ens catapultarà a la fama d'un dia per l'altre. Llavors vindran els viatges a Guadalajara, les càtedres, les conferències, les intervencions a "Pasapalabra", els copets a l'esquena, les enveges, les disputes, les injúries, els judicis, les amenaces, les agressions, la fugida a França, la travessia del Tamesis...

I ara uns versos:

Au revoire, mons amis
au revoire
j'ai le chatte candent
plus des lagrimails toujours
au revoire, mons trois amis
bienvenues, trois
-Valery Giscard D'Estaing
Poêtesse d'être pour maison. Ed. Gallimard, 1946.

15 Comentaris:

Anonymous Emilio Estefan diu...

Srs Perelleau, Orteau y Salvadaoau,
ja friso per veure la seva aparició al "pasa-palabra".
No dubto que amb el nou nom les seves visites al blog es multiplicaran, (felicitin a aquest geni del marketing que els assessora), brillant!
Ja que treu el tema, fa temps que no sabem com evoluciona aquesta gran obra en que treballen, altrament coneguda com "el novelot".
Pensin que aviat ja és Sant Jordi...

17 de febrer, 2005 22:35  
Blogger Biel Perelló diu...

Mr. Estefan:

agraeixo unilateralment les seves càlides paraules.
Som conscients que Sant Jordi s'acosta i tenim un as a la màniga; només li donaré un nom en clau: MIRLO ROJO.
I ara una pista: aquest Sant Jordi el senyor Orteu, el senyor Salvadó i jo mateix ens inflarem a signar exemplars del, sense dubte polèmic, MIRLO ROJO.

17 de febrer, 2005 22:46  
Blogger Palangre diu...

Sincerament, crec que "Tres" és un nom d'allò més insuls i afeminat. Semblarà més aviat el títol d'una sitcom d'aquestes sobre joves immadurs a la crisis de la trentena que fan tota aquella colla d'actors de teatre en atur reubicats a TV3.

En fí, si volen vendre's a un públic pueril que l'únic que pot aportar són diners, vostés mateixos.

17 de febrer, 2005 22:56  
Blogger Palangre diu...

Jo, quan me'l fotocopiï, ja els buscaré per a que em signin un parell de folis.

17 de febrer, 2005 22:57  
Blogger Nikochan diu...

Com es nota que ha estudiat periodisme, Perelló. "Orteu i Perelló i Salvadó pleguen": un titular inexacte, alarmista, que juga amb l'equívoc, tota una joia en definitiva.

La seva estratègia de marketing és també lloable. Des que ha canviat el títol de la capçalera, de ben segur que les visites han començat a augmentar.

I després d'aquesta breu reflexió, si m'ho permeten, seguiré mirant Gran Hermano VIP.

17 de febrer, 2005 22:58  
Blogger Gabriel Salvadó diu...

Miri, Sr. Kakita,
Això del públic pueril sí que m'ha fet gràcia. ¿Què hem estat tenint fins ara, sinó precisament això?
I vostès es poden prendre molt de broma aquestes metes tan lloables com ara fer molts diners, però la cara que se'ls quedarà quan el nostre projecte ultrasecret que per ara anomenem "MIRLO ROJO" surti als quioscos de mitja Europa no l'oblidaran ni els seus néts, si és que les radiacions Beta dels seus telefoninos no els han deixat estèrils. I agafin-se fort, que el braç de la Justícia és molt llarg i perseguirà els que fotocopien obres literàries i caurà a sobre d'ells el pes de la Llei i els arrossegarà cap a l'Infern més fosc i humit.

18 de febrer, 2005 02:22  
Blogger Biel Perelló diu...

Senyor Salvadó,

Què vol dir que MIRLO ROJO apareixerà als quioscos?
No és així com havíem quedat. Pensi que la competència al món del quiosc és molt més dura que al de la llibreria. Prefereixo competir cara a cara amb un Antonio Gala o un Carlos Ruiz-Zafón que amb el Diez Minutos o el Private.
Ah! Quines ganes que arribi el moment de MIRLO ROJO! Quina cara se'ls quedarà als nostres detractors!

Finalment aplaudeixo i em solidaritzo amb el pacte per a les llibertats i contra la fotocopia que ha esmentat, senyor Salvadó. Aquesta gentussa no sap que cada cop que es fotocopia un llibre un nen africà mor i Teddy Bautista les passa canutes.

18 de febrer, 2005 07:24  
Blogger Nikochan diu...

Afeminats...

18 de febrer, 2005 08:35  
Blogger Gabriel Salvadó diu...

Sr. Perelló,
Si he dit que MIRLO ROJO es vendrà als quioscos era per dissimular. Ara ho ha engegat tot a rodar. Espero que la nostra editora, que anomenaré temporalment "NUTRIA TENAZ" no tingui en consideració aquesta relliscada i mantingui la seva intenció de donar l'ordre "EVACUAR OK" quan no hi hagi "GITANOS EN EL PATIO".

18 de febrer, 2005 17:35  
Blogger Biel Perelló diu...

Sr. Salvadó:

'A LO HECHO, PECHO'. Si 'GITANOS POWER' llavors 'ANCHA ES CASTILLA', o vaig errat?
A qui es refereix amb NURIA TENAZ? La conec? És aquella meuca que em va presentar?
Per cert: si fa una recerca a internet amb la paraula clau TRES li apareixeran aproximadament 17 milions de resultats. Per això el gestor és partidari d'anomenar aquest blog EL BLOG PREMAKE o quelcom similar (PREMAKE: 4420 resultats).
Bah, què collons, per què mentir? Jo sóc el gestor.

18 de febrer, 2005 18:29  
Anonymous emilio estefan diu...

Així què diu que hi ha marro amb la tal nuria tenaz??
potser enlloc de pasalabra ja podran anar al salsa rosa, veig estrany que el geni del marketing que els asessora no els hagi dit d'anar-hi a destapar el tema del MIRLO ROJO, tot compartint protagonisme amb josé luis rodriguez (el puma)...
vinga, jo també me'n vaig a veure el GHVIP
salutacions,

18 de febrer, 2005 21:32  
Blogger Gabriel Salvadó diu...

Sr. Perelló,
Només aneu errat en "NURIA TENAZ". No és "NURIA", sinó "NUTRIA" (en què estarieu pensant?). Ara bé, si "ANCHA ES CASTILLA", val a dir que no ho fóra si no fós que "DE AQUÍ P'ALLÁ" les coses "FLOTAN", ja m'enteneu. Nogensmenys, "CUANDO LLUEVAN RANAS" haurem d'estar preparats al "QUINTO COÑO" per a una millor disposició de les coses. O això o ho deixem córrer abans que el "CERDITO CABEZÓN" tingui un atac de gota.

Per altra banda, aquesta púrria que diuen que van a veure Gran Hermano Vip o no sé què com si ens volguessin ofendre haurien de saber que no ens ofèn gens ni mica que marxin, sinó si de cas no tenir altres lectors amb qui mantenir una conversa agradable i que no tinguin forma d'esponja.

18 de febrer, 2005 22:04  
Blogger Nikochan diu...

No passi ànsia, senyor Salvadó. Amb la nova estratègia de marketing que han dissenyat, ben aviat tindran més lectors devots amb qui debatre sobre temes realment interessants com per exemple la ironia en Kierkegaard, la literatura o el mal d’esquena.

Nosaltres, farts d'aguantar graciosets amb ganes de cridar l'atenció a qualsevol preu, vam decidir eliminar els comentaris del nostre blog, crec que amb força encert.

De fet, si fem una ullada a tot el que han estat fent vostès per a la televisió, és força evident que l'audiència mai els ha interessat. No entenc per què, de sobte, perden el temps llegint tots aquests comentaris, enlloc de dedicar-lo a fer-se palles o a estudiar ballet clàssic.

18 de febrer, 2005 23:55  
Blogger Gabriel Salvadó diu...

Ui ui uuui... Que em sembla que algú que llegeix la ironia en Kierkegaard s'està picaaaant...

19 de febrer, 2005 05:23  
Blogger Biel Perelló diu...

Tot i el risc de fer-me pesat, insisteixo:

Qui és la Nuria Tenaz? Es diu així l'editora de 'MIRLO ROJO' o només es tracta d'una 'CORTINA DE HUMO'?

Respecte a l'audiència (d'aquest blog i de la nostra feina en general) vull opinar que l'audiència mana. No només això, sinó que ens devem a la nostra audiència i no només això, hem d'estar agraïts a tots aquells que dediquen una part del seu temps a nosaltres, car ells ens faran milionaris d'aquí a no-res.

I si volen parlar de Kierkegaard, endavant. Jo trobo que ho està fent prou bé. Sap mantenir-se al marge i deixa treballar al Txiqui i al Sandro Rosell. És només una opinió.

19 de febrer, 2005 16:45  

Publica un comentari a l'entrada

<< Principal