16 de febrer 2005

Votem NO a l'Europa dels Xarnegos

No estic a favor de cap raça en concret, no pensessiu malament, però sí de que no es barregin. Quan una persona d'una raça s'aparella amb una altra persona d'una altra raça i tenen descendència el resultat és clarament un nyap. Els meus avantpassats es van apuntar a la moda tan aplaudida avui en dia del mestissatge i van tenir fills barrejats, que abans es deien xarnegos. El resultat l'il.lustro amb unes fotografies que farien posar els pèls de punta al mateix Mendel.

individu mascle originari de Castella

individu mascle originari de Catalunya

individu mascle resultant de la barreja de les dues famílies tres generacions després

Quina Europa volem? Una Europa amb individus sans o un poti-poti d'éssers sense forma concreta? Jo no he triat ser així, i els autors d'aquests experiments irresponsables ja estan morts. No repetim els mateixos errors. Votem NO a la Constitució Europea, que difon idees estúpides com aquesta.

5 Comentaris:

Blogger Biel Perelló diu...

Senyor Salvadó, és vostè un miserable sense escrúpols. No fa ni cinc minuts que publico un llarg i profund post i vostè me'l trepitja amb una re-estrena. O és que ens pren per imbècils? Aquest post dels xarnegos ja l'havia publicat fa dies i, en vista de la tèbia acollida, el va esborrar. Per què el publica ara? És que creu que ara les circumstàncies són més propícies? És que ara la societat està preparada per a les seves sortides de to?
Potser és que no té idees i es dedica, com el senyor Orteu, a reciclar les seves microscòpiques idees, ara en forma de post, ara en forma de llibre, ara en forma de cançó pop, ara un altre cop en forma de post.

És vostè un imbècil.
I els seus avis són lletjos.

16 de febrer, 2005 16:26  
Blogger Gabriel Salvadó diu...

Em fa llàstima, senyor Perelló, i els seus posts em semblen si més no prescindibles. Quant als seus comentaris criticant el meu post sobre els xarnegos, el món ha de saber dues coses. Primer, que vostè ja sabia per què l'havia retirat (per una mancança tècnica) i segon que ara més que mai la penya ha de saber que votar no a la Constitució europea és un dret que tenim, encara que sigui totalment inútil, com qualsevol vot en democràcia.
Per altra banda, potser hauria de saber que "imbècil" s'escriu sense accent, és a dir "imbecil", la qual cosa el converteix a vostè mateix en un d'aquests.

17 de febrer, 2005 03:50  
Blogger Nikochan diu...

http://www.faberitius.com/ni.jpg

17 de febrer, 2005 13:36  
Blogger Gabriel Salvadó diu...

Ydiot, més que ydiot.

17 de febrer, 2005 14:08  
Anonymous carol diu...

He rigut (a carcajades) perquè sóc una risitas!

18 de juliol, 2005 23:31  

Publica un comentari a l'entrada

<< Principal