21 d’abril 2005

Canadà I -Pròleg-

Suposo que s'hauran percatat que sòc fora del paìs, ja que ni l'imbècil Orteu ni el supergilipolles Salvadò han escrit ni una rognoise lìnia a aquest estimable blog.
En fi, que mentre jo em jugo el pellejeau viatjant a tort i a dret buscant la inspiraciò que ens manca per finalitzar el nostre magne novel­-lot TRES, ells dos no fan cap per aquì. D'un ho entenc, ja que acaba de ser pare i tè feina, però l'altre ja ès farine d'un autre côtal, car llur ùnica ocupaciò coneguda ès l'onanisme compulsiu i de baixa qualitat.
Jo, modestament, em trobo a mig camì entre la ciutat de Quèbec i Montrèal, buscant la sana inspiraciò i pregant a Dèu que l'aviò em deixi sa i estalvi a El Prat International Airport el dia 22 per poder signar llibres a tout-et-plein durant aquesta festa sagrada de nosaltres, els escriptors, que ès Sant Jour-d'hui.

6 Comentaris:

Blogger mai9 diu...

els lectors d'akst blog tindrem un tracte especial?

21 d’abril, 2005 05:08  
Blogger Nikochan diu...

Felicito sincerament al senyor Orteu per la seva paternitat. Puc perdonar la seva manca de participació al weblog. Ara ve aquella època tan pesada dels vòmits de papilla, les hores de son perduda, la merda de vida...

I a vostè, Perelló, no puc més que desitjar-li ladilles. No és just que viatgi pel món amb les despeses pagades, pagades per tots, amb l'excusa de fer un programa absurd i pamfletari. És un home llest, i per això em fa ràbia i li muntaré un numeret quan ens veiem el dia de Sant Jordi.

21 d’abril, 2005 10:45  
Anonymous Anònim diu...

Per tal de poder desmuntar-los la paradeta necessitaríem saber-ne l'adreça. He sentit C/Bruc, 16...

21 d’abril, 2005 18:03  
Blogger mai9 diu...

http://www.elsemanaldigital.com/articulos.asp?idarticulo=29812

aki tenim un article escrit des de Madrid. Un article k es queixa k es relacioni el Sant Jordi amb el "No a Madrid 2012", mentre ells relacionen k es parli d'akst llibre a Catalunya Radio amb la baixada d'audiència d'aksta.

24 d’abril, 2005 02:34  
Blogger Biel Perelló diu...

Gràcies pel seu interès, senyors.
Per comprar el nostre best-seller busquin-lo a la secció "literatura juvenil" d'El Corte Inglés, a "Sociologia" a l'FNAC o a "Història" a la llibreria Catalònia.
No és estrany que ningú no ens volgués a la seva paradeta per Sant Jordy.

27 d’abril, 2005 11:16  
Blogger Nikochan diu...

Jo ja tenia pensat encarregar-lo directament. O no és un llibre d'encàrrec aquest?

27 d’abril, 2005 22:08  

Publica un comentari a l'entrada

<< Principal