11 de maig 2005

EN DEFENSA DEL MEU AMIC

Cal excusar el Sr. Perelló. Ha estat de viatge a un país molt llunyà i encara més deplorable que aquest. És possible que tardi un temps en refer-se. De mentres valdria la pena no tenir gaire en compte els posts tristos que pugui penjar. Si voleu criticar algú, critiqueu-me a mi o, encara millor, al Sr. Orteu, que ha preferit abandonar el seu admirable gat a canvi de tenir dos cadells humans.

6 Comentaris:

Blogger Biel Perelló diu...

Estimat fantotxe:

amb molt de gust el criticaré a vostè.
Demostra una immaduresa flagrant intentant menystenir el meu post. Ja sabem que la seva sensibilitat es concentra bàsicament al gland i això li impedeix de gaudir de la bellesa de les petites coses, com ara el meu post elegant, sincer, orientalista gosaria dir.
Si està gelós perquè una lectora m'admira a mi i no a vostè, posi-s'hi-li fulles, mamarratxo.

11 de maig, 2005 08:40  
Anonymous Antoni des de Sant Pol diu...

Realment existeix el Sr. Orteu?

11 de maig, 2005 09:21  
Blogger mai9 diu...

Orteu, espero k li caigui tot el pes de les protectores d'animals.

11 de maig, 2005 09:44  
Anonymous Escolàstic Vallmitjà Fatjó diu...

El Sr. Orteu s'ha desfet el seu famós gat filòsof i guapo? Li va fer fotos suficients per seguir escrivint la pagineta del Full Dominical de la Dreta Espanyola?

En cas que això sigui així, jo em mostro disposat a adoptar el gat fins que el Sr. Orteu s'adoni de l'error de la seva tria. O potser me'l quedo per sempre, com un fill.

11 de maig, 2005 10:11  
Blogger Biel Perelló diu...

Puc assegurar que el sr. Orteu encara existeix, car el vaig veure ahir.
El seu aspecte, abans jovenívol i animós, ha empitjorat considerablement. L'alopècia incipient que patia ja ha deixat de ser una amenaça i ha esdevingut una realitat impepinable. El cabell li cau a manyocs, especialment del costat esquerre. Ha augmentat un 210% el seu pes i les arrugues han esclatat joiosament a la seva cara. Un elegant to gris ha banyat la seva pell i, fins i tot diria, ha perdut vàries peces dentals.
Ell atxaca el seu estat a les feines de sotsdirecció que està duent a terme en un programa de televisió, però jo sospito que té a veure amb els sentiments de culpa i la melanconia d'haver-se desfet del gat. Altres fonts indiquen que només són seqüeles de la paternitat. Sigui el que sigui, haver-s'ho rumiat abans.

11 de maig, 2005 10:17  
Anonymous Anònim diu...

Orteus, el vostre blog em costa d'entendre...és normal això que em passa?
Pontnou

19 de maig, 2005 17:05  

Publica un comentari a l'entrada

<< Principal