09 de maig 2005

RESPOSTA A UN LECTOR

(c) Gabriel Salvadó MMV

Tot i que no en tenim costum, i que de cap manera s'ha d'entendre com a un precedent, un comentari d'un lector m'ha sorprès per una coincidència, si més no, txuspi. El que lector ens diu no té cap mena d'interès, evidentment, però sí el seu nom, ja que es tracta ni més ni menys que de l'Enriqueta Llopis, de Cardedeu.
Això no tindria res de particular si no fóra que jo, com a col·leccionista de curiositats, disposo d'un plec de cartes i targetes postals de la família Llopis de Cardedeu. I entre el plec he trobat una fotografia que va enviar el senyor Joaquim Llopis a la que llavors era la seva puteta, car no estaven casats. El senyor Joaquim Llopis va morir solter, però sabem que va tenir una filla a la qual va reconèixer poc abans de morir i a la qual va donar el cognom: l'Enriqueta Llopis. L'Enriqueta, per tant, és filla d'en Joaquim i d'una dona inconeguda i indecent, per la qual cosa podem concloure que l'Enriqueta Llopis és una filla de puta.

9 Comentaris:

Anonymous Enriqueta Llopis (Cardedeu) diu...

Voldria que, sisplau, el senyor Salvadó s'abstingués d'adreçar-se a mi. El meu interés per ell és nul, després d'aquella nit en que em va demostrar que, en habilitats amatòries, no passa del gatillasso.
No, senyor Salvadó, no és vostè qui m'importa, i els seus insults d'home amb disfuncions erèctils rellisquen damunt ma pell com la pluja en primavera.
És del senyor Perelló de qui anhelo una proposta. Ell sí que omple els meus somnis, nit rere nit. I el que voldria és que, un dia, en comptes dels somnis, el que omplís fos el meu llit.

09 de maig, 2005 21:00  
Anonymous VICENTET K. HAWKESWORTH diu...

És veritat que el senyor Perelló ha perdut les potes de darrera quan va anar al Vietnam?

09 de maig, 2005 22:30  
Anonymous Ermengol Vallès Figuerola diu...

Trobo lamentable que el Sr. Salvadó malgasti la seva petita quantitat de talent pictòric en falsificar documents difamatoris sobre la Srta. Llopis, la mare de la qual, per cert, vaig conèixer en el sentit bíblic del terme diverses vegades.

09 de maig, 2005 23:00  
Anonymous Enriqueta Llopis (Cardedeu) diu...

Sisplau, senyors ¿algú de vostès podria parlar amb el senyor Perelló i demanar-li que pengés un nou post?
No hi ha posts com els seus. Els d'aquest Perelló són tan lamentables com son membre en acció. I el tal Orteu ja no es dedica a aquestes coses.
Sisplau, diguin-li al senyor Perelló que algú pensa en ell cada moment del dia.

09 de maig, 2005 23:33  
Anonymous Carlos Henrique Segal diu...

Senhora Llopis:
Diferentemente do publicado em "Cyberatletas ganham salário e prêmios em campeonatos mundiais", a equipe de Carlos Henrique Segal leva o nome de MIBR, e não NIDR. O erro já foi corrigido.
Obrigado.

09 de maig, 2005 23:36  
Anonymous Waldo Laedecker diu...

Le escribo para denunciar una situación que vivimos muchos ciudadanos de la ciudad: la indisciplina. Anteayer, sin ir más lejos, me tropecé con una persona que decía provenir de Ecuador, el cual se me quejó de una falta de respeto hacia él y su familia en un centro comercial. Según me contó, al adquirir unos productos para su propio consumo y tras el pago correspondiente, se dirigieron él y sus cuatro familiares a la escalera mecánica donde por circinstancias equis tuvo que esputar un moco verde dado que no había una escupidera reglamentaria en todo el centro. Tras ello una persona sin identificar se le dirigió en términos poco menos que insultantes. Este hecho supuso para él y su familia una humillación traumática tras la cual tuvieron que ser atendidos por los psicólogos del centro comercial.
Y yo me pregunto: ¿hasta cuándo tendremos que esperar a que el gobierno haga algo al respecto?

09 de maig, 2005 23:51  
Anonymous Josep Pla diu...

Palafrugell, que és una aglomeració industrial sense amenitat, aclaparadora, té una rodalia de paisatge molt fina, dintre el secà. Dintre aquest paisatge, hi vaig viure de petit. Després, vaig rodar pel món. Vaig veure magnífics, tendres o lineals paisatges d'altres països. El paisatge inicial tingué, però, sempre per a mi una atracció creixent, vivíssima.

L'Empordà —l'Alt i el Petit— fa com una roda de carro. El botó d'aquesta roda és la muntanya de Santa Caterina del Montgrí. És una muntanya seca, grisa, amb pampallugues morades i malves que de vegades sembla ratllada pel vol de les perdius. A sobre hi ha un castell de l'època reial, que fa un gran efecte. Des de qualsevol punt de l'Empordà veureu els seus carreus, la roda de carro que formen aquestes terres. Les parets del castell cúbic tanquen unes enormes cisternes. Davant de l'atracció que sento per aquest país, de la fatal tendència de la meva vida a donar voltes a aquesta roda, de vegades penso si el meu esperit no està lligat amb l'aigua freda, fosca, misteriosa, fascinadora, d'aquestes solitàries cisternes.

09 de maig, 2005 23:54  
Anonymous Ermessenda Vélez Fernández diu...

Pregaria a tots els imbècils que escriuen portuguesades sense cap ni peus o fragments d'en Josep Pla que deixessin de donar pel sac. Aquí es ve a destripar el que els molt honorables autors d'aquest estimable blog publiquin; no a mostrar ridícules veleïtats literaries o a escriure en un portuguès lamentable i macarrònic que no venen al cas de res.
Reprenent la bonica tradició dels Haikus que inaugurava el Sr. Perelló, trasbalsat per l'experiència mística de Saigon, els diré el següent (notin l'ús magistral dels pronoms feble's)

Senyors
que escriuen coses
que no venen al cas
vagin-se'n
a la merda

10 de maig, 2005 00:27  
Anonymous Enriqueta Llopis (Cardedeu) diu...

Perdonin, però ¿hi hauria alguna manera que el senyor Perelló pengés un nou post, ja...?
Aquest del senyor Salvadó està fet un fàstic, amb tanta gent que hi escriu portuguesades sense cap ni peus.
La participació de Josep Pla, en canvi, la trobo molt profitosa. No sabia que ell també s'interesava pel món d'internet i els blops.

10 de maig, 2005 14:20  

Publica un comentari a l'entrada

<< Principal