12 de juny 2005

HISTÒRIA DE LA SGAE (XI): "SÓNAR"

© Gabriel Salvadó MMVSÓNAR


El Sónar, el festival de la "música avançada" i les "arts multimèdia" ha triat per a la seva campanya de promoció una sèrie de cartells fets amb molta intel·ligència. Són retrats de persones que han estafat i/o robat. Quinquis cèlebres. Però, segons l'organització del festival, "personatges populars que han construït la seva pròpia escala de valors al marge del que estableix la llei". Ara bé, hi falta un retrat. L'estafa més gran de l'era moderna, l'enganyifa que fa més anys que dura i la que acumula més fortunes: la cultura pop. O el propi Sónar, que la representa. Cal pensar que els organitzadors són tan intel·ligents que ens volen presentar els delinqüents com a gent simpàtica, "autèntics herois populars", com diuen ells, per tal que no sospitem que el que practiquen ells mateixos -és a dir, robar i estafar- és dolent. O potser és ironia, i aleshores hem de pensar que lloant els delinqüents la gent notarà aquest gest còmplice, aquesta picada d'ullet perquè entre les persones civilitzades sabem que robar no s'ha de fer i ells s'ho prenen amb aquesta conya tan "cool" que no sembla conya perquè de fet no ho és.

7 Comentaris:

Blogger Nikochan diu...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

12 de juny, 2005 15:02  
Blogger Nikochan diu...

Ai que ens fem vells, Salvadó. Vostè ja no està "in".

12 de juny, 2005 15:03  
Anonymous Anònim diu...

Oi que els extraterrestres del Dr. Slump tenien el cul al mateix lloc que el cap? Doncs quin nom més apropiat el seu, rei nikochan!

12 de juny, 2005 23:16  
Blogger Nikochan diu...

Quant ha tardat en idear aquest magnífic comentari? Segur que ha hagut de documentar-se i tot. El felicito sincerament.

Un altre dia procuri firmar amb el seu nom. És una pena que el seu talent resti en l'anonimat.

12 de juny, 2005 23:39  
Blogger el de la 13 diu...

Senyors Salvador i Perelló (en estricte ordre alfabètic descendent):

Facin el favor d'acabar amb aquest interminable silenci que dura ja més de dos dies. Escriguin alguna cosa, ni que sigui l'enèssim desgraciat post (en el sentit de post mancat de gràcia) sobre la història de l'SGAE. Facin alguna cosa. N'hi ha que tenim necessitats que no poden ser sadollades amb l'ajuda mà dreta.

L'avorriment comença a fer forat en els nostres ànims.

atentament,

un "amic" de sa mare

16 de juny, 2005 13:31  
Blogger el de la 13 diu...

allí on hi ha escrit l'agramatical sintagma "amb l'ajuda mà dreta", hauria de poder-s'hi llegir el gramatical sintagma "l'ajuda de la mà dreta".

en fi...

16 de juny, 2005 13:38  
Blogger Nikochan diu...

Què vol dir 'sadollades'? A mi el verb 'sadollar' em suggereix l'acció d'introduïr coses rares a l'anus.

17 de juny, 2005 00:35  

Publica un comentari a l'entrada

<< Principal