08 de juny 2005

La CATosfera dels pebrots

Es veu que per escriure un blog en català ja formes part d'allò que alguns anomenen CATosfera. Doncs bé. Que es fotin la CATosfera pel cul. Se n'hauria de dir SARDANosfera. Tota aquesta xerrameca teòrica-meta-meliquista sobre el boum dels blogs fa tuf d'Associació d'Amics d'Star Trek. O de Comunitat de veïns, on hi ha el president de l'escala i els seus aduladors o detractors. Jerarquies per la patilla. Terratinents virtuals. Els blogs no són més que el Messenger dels post-adolescents.

7 Comentaris:

Blogger Nikochan diu...

Em sembla profundament trist i decebedor el fet que s'hagi posat a parlar seriosa i argumentadament, Biel Perelló.
Ha contradit tota una línia editorial, tota una retòrica, que li ha costat temps d'assentar i de construir. A qui vol donar lliçons vostè, que treballa per l'Àngel Casas fent de dèbil mental? Tots sabem que aquest és un país de xirucaires, no entenc aquesta rabieta sobtada. Ara va i s'enemista amb la Cutresfera catalanoide que li ha donat de mamar fins ara. Si està nerviós compri's un gos i maltracti'l, que és el que fa tothom.

De veritat que no vol que quedem per fer un cafè?

08 de juny, 2005 17:56  
Anonymous KATOSFÉRICO BABÉLIKO diu...

KIEN SE PIKA AJOS KOME

09 de juny, 2005 01:47  
Anonymous Anònim diu...

VA home va... però de què vas? La gent com tu és pressisament la que no mereix formart part del que tu critíques, la Catosfera, o digues-li sardanosfera, o pitosfera, tant se val el nom. El nom només és una tapa pel que realment és ... un col·lectiu de gent, un munt de gent aplegada a internet per escriure blogs, per formar una comunitat, de la que Déu ens ajudi a desterrar-te.

Tu, ni blogger ni humà.

12 de juny, 2005 16:14  
Anonymous Anònim diu...

Quina ràbia, oi, que no t'haguessin seleccionat, oi?

15 de juny, 2005 14:12  
Blogger Eva diu...

carai quina reflexió més dura sobre els blogs....mai m'havia plantejat que fosin el msn dels post-adolescents...potser pq a mi la postadolescència m'agafa molt d'esquitallada....

14 de juliol, 2005 14:50  
Blogger Francesc Puigcarbó diu...

Voste perdoni petro la xarxa es molt ampliai el avis també hi tenim lloc. Aquest comentari sincerament, no l'entenc a no se que vosté es vulgui dedicar a pixar fora de test com sol pasar als qui els hi costa d'entendre les coses o als ignorants. Cadascu va a la seva i fa el que pot que sol ser en més d'un cas bastant més que els medis oficials de desinformació.

07 de gener, 2008 12:34  
Blogger Gulchenruz diu...

Biel Perelló: si m'argumentessis el perquè dels teus atacs potser en podríem parlar, però amb un sol i únic paràgraf decebedor no fotrem pas res. Si critiques, que sigui amb dignitat i arguments, sinó, grapa't la boca.

10 de gener, 2008 09:01  

Publica un comentari a l'entrada

<< Principal