08 de juny 2005

Orteu i dos paios més

Al senyor Salvadó i a qui pugui interessar:

He descobert amb estupor que no som els únics que tenim això que alguns anomenen blog. És més, acabo de descobrir que a la cosmopolita vila de Sant Cugat D.F. s'hi està cel·lebrant una mena de trobada de motards en la què en lloc de motards hi ha persones que escriuen blogs.

Deixant de banda el fet força usual que no hi hem estat convidats, he procedit a la lectura del diari de sessions que signa l'Excel·lentíssim mecanògraf Toni Sala i, a l'ast!, quina ha estat la meva sorpresa en comprovar que el nostre bon amic, compadrito i co-protagonista del novel·lot TRES, sir Màrius Serra ha llegit un dels articles sobre l'SGAE que vostè mateix, senyor Salvadó, va escrivint per aquí. Ara bé, no llenci des campaines au vol ni s'ho prengui com un triomf personal. Sospito que el multimilionari Serra ha citat el seu post per fer-ne escarni i mofa, ja que el diari de sessions atesta rotundament que la gent ha "rigut". No és per menys. Aprofito l'avinentesa per declarar-me contrari a aquesta basoure d'articles apologètics que dedica al seu amic Teddy Bautista amb clares intencions que li paguin més drets d'autor dels que li pertoquen. Sàpiga que no només no aconseguirà beneficis sinó que, a sobre, ha quedat davant els assistents del conclave com allò que és: un absolut gilipolles.

Malauradament aquest secretari que pren nota de l'acte, i que fa un seguiment tipus Carrusel Deportivo de la SER, ha citat la font de tan ridícul escrit com "el blog d'Orteu i dos guionistes més". I no és que vulgui compartir el dubtós honor de ser tingut en públic com un imbècil, però això m'ha semblat tremendament escandalós. Vostè i jo ja podem fer el que sigui que el mèrit sempre se'l durà el miserable homo habilis Orteu. Un paio que figura als crèdits d'aquest estimable blog però que no escriu un post des fa mesos. I no només culpo el mec-et-tref del senyor Orteu, sinó també els organitzadors de la trobada de motards que no són motards sinó gent que escriu blogs, que contracten un secretari de pacotilla que dóna informacions esbiaixades i que no fan més que enfonsar-nos en l'ombra abismal del voraç Orteu.

1 Comentaris:

Blogger Nikochan diu...

Jo el que hi trobo a faltar a la Catosfera aquesta és un blog del doctor Corbella i la Maria de la Pau Janer.

08 de juny, 2005 08:39  

Publica un comentari a l'entrada

<< Principal