23 de juliol 2005

Apadrina un post

No dono a l'abast. No puc mantenir jo sol aquest estimable blog. Acostumat com estic a cobrar fortes sumes de diners per escriure, dedicar-me al blog em provoca pèrdues de molts milers d'euros. Dono per extingida fa temps la col·laboració del senyor Orteu, singular batraci elongat, i per legalment finiquitada la implicació del senyor Salvadó, addicte a begudes d'alt octanatge. Per tant, seguint l'estúpida iniciativa recollida aquí pel blogaire cataping (un dels 10 blogs més decebedors del país) convido els lectors que propossin títol (només títol) per a un futur post que voldrien apadrinar en aquest blog. La proposta guanyadora tindrà aquí el seu post. Els 5.000 primers participants rebran una ronyonera unisex en color burdeus i plata.

ACTUALITZACIÓ A 29 DE JULIOL DEL PRESENT

Clos el termini de concurs són presentades les següents propostes:

-Biel Perelló: Historial de desastres sexuals (Pròleg), d'Anonymous
-Ni calvo ni con dos pelucas; Perelló a secas, de subal
-Com suicidar-se i no morir en l'intent, d'"el culito"
-Autobiografia d'una vaca morta, d'"el culito"
-Perelló, allò..., d'Enriqueta Llopis (Cardedeu)
-Scottish Fitba Association, d'Anonymous

El veredicte es farà públic en breu. Quant als premis en metàl·lic, els resultats són aquests:
-Anonymous: 1667 ronyoneres.
-"el culito": 1667 ronyoneres.
-subal: 833 ronyoneres.
-Enriqueta Llopis (Cardedeu): 833 ronyoneres.

Els premiats rebran llurs obsequis durant aquest trimestre, via helicòpter. Es prega estar atents al cel.

12 Comentaris:

Anonymous Anònim diu...

Biel Perelló: Historial de desastres sexuals (Pròleg)

23 de juliol, 2005 11:57  
Blogger Nikochan diu...

Nosaltres ja fa temps que vam proposar-li d'emigrar al nostre Weblocke, on rebria el tracte que es mereix. Vostè, com sempre, no ens va fotre ni puignetière cas. Ara, si les coses no van com esperava, foti's.

De tota manera, jo només escrivia per dir-los que avui he pensat en vostès. De fet no fa ni mitja hora que hi he pensat. Ha estat mentre baixava de la muntanya en cotxe. Mirava per la finestra embadalit i el conductor del cotxe del costat m'ha encomanat un badall. Quan l'individu ha tornat a encaixar la mandíbula, he vist que es tractava del senyor AC. Puc dir, doncs, amb orgull, que el senyor AC m'ha encomanat un badall.

Quan un es troba un famós caminant pel carrer disposa de diverses opcions si vol intercanviar-hi algunes paraules (demanar-li un autògraf, fingir un atac d'epilèpsia, atracar-lo, etcètera). Però quan el famós és al cotxe del costat i en plena Ronda de Dalt l'única opció efectiva és la de provocar un accident. Desgraciadament, per culpa de la consellera Tura, els accidents d'automòbil s'han acabat demonitzant. Fins fa ben poc l'accident automobilístic era un recurs per defugir la monotonia i una bona manera de conèixer gent nova. A més, si l'accident era prou espectacular, oferia un tema de conversa atractiu que podia durar mesos. Ara tot això s'ha acabat. L'accident, una cosa tan humana i quotidiana com el badall, ha esdevingut un tabú, quelcom a evitar, una vergonya. Les coses ja no són el que eren, i ens obliguen a circular per la Ronda a vuitanta, la qual cosa és tan detestable com follar amb condó o menjar sense dents.

25 de juliol, 2005 00:59  
Blogger Biel Perelló diu...

senyor Nikochan:

no tinc intenció de canviar de blog. És més, m'agradaria acabar la meva carrera esportiva en aquest blog. Tanmateix ni per assomu es podrien permetre pagar la meva fitxa ni, per descomptat, la meva clàsusula de rescissió.
Ara bé, tinc un cosí imbècil al qual li faria molt de goig col·laborar en alguna moguda com ara la seva. És bon xaval i rius un colló amb ell, tot i que s'enfada si ho fas quan és present.

Celebro, d'altra banda, que hagi vist el senyor AC anant en buga.

Per finalitzar voldria recordar-li que l'objectiu d'aquest post és proposar títols i vostè no n'ha proposat cap. Prengui exemple de mr. anonymous (sospito que es tracta del senyor Salvadó amagat sota pseudònim. El senyor Orteu és tan estúpid que és incapaç de fer-ho).

25 de juliol, 2005 01:15  
Blogger Nikochan diu...

Què li fa pensar que no podem pagar la seva fitxa? A nosaltres de diners ens en sobren. El que costa de trobar és gent amb talent, i no ens ha semblat mai un mal negoci canviar una cosa per l'altra. El problema és vostè, que no es deixa ni convidar a un cafè.

Pel que fa a la proposta de títols, crec que aquest cop és vostè qui no estarà en disposició d'afrontar els meus honoraris com a assessor o col·laborador ocasional. Queden lluny els temps en què treballava a canvi de ronyoneres.

25 de juliol, 2005 11:15  
Blogger EVF diu...

Doncs jo volia expressar al Sr. Perelló el meu suport incondicional davant l'abandó del llit conjugal que han comès els altres integrants d'aquest blog. De fet, podria perfectament eliminar els altres dos suposats col·laboradors sense que ningú se n'adonés. Bé, no, el Sr. Orteu no, que ja se sap que el blog és conegut com "el blog de l'Orteu i dos guionistes més".

En qualsevol cas, i ara parlant seriosament, és llàstima que el Sr. Perelló posi gratuïtament a la disposició del públic el seu extraordinari talent. Almenys posi un enllaç a PayPal o sistemes similars perquè els lectors fanàtics com jo el puguem ajudar a mantenir-lo.

Quant als títols de posts, podria fer una sèrie rajant del Sr. Orteu, ja que, per una banda, se li dóna bé, i per altra banda, com que igualment no s'ho llegirà mai, segur que no es sentirà ofès.

25 de juliol, 2005 23:10  
Blogger subal diu...

"ni calvo ni con dos pelucas; Perelló a secas"

26 de juliol, 2005 01:15  
Anonymous "el culito" diu...

"Com suicidar-se i no morir en l'intent"

26 de juliol, 2005 13:53  
Anonymous "el culito" diu...

"Autobiografia d'una vaca morta"

26 de juliol, 2005 14:16  
Anonymous Enriqueta Llopis (Cardedeu) diu...

"Perelló, allò..."

26 de juliol, 2005 19:43  
Anonymous Anònim diu...

"Scottish Fitba Association"

27 de juliol, 2005 01:01  
Blogger Biel Perelló diu...

Bé,
queda tancat oficialment el termini per presentar propostes. Edito el post per incorporar-n'hi-los.

29 de juliol, 2005 11:13  
Blogger Nikochan diu...

Incorpori'ls-hi-els.

29 de juliol, 2005 15:43  

Publica un comentari a l'entrada

<< Principal