12 de juliol 2005

Manual de l'embaràs modern (I)

Amiga meva, enhorabona:

Durant els propers mesos viuràs una de les experiències més meravelloses que pot sentir una dona: l'embaràs.

L'embaràs es divideix en tres fases principals:
a) Coit
b) Gestació i vòmits
c) Expulsió

Fins fa relativament poc el coit era l'única manera d'aconseguir l'embaràs. Gràcies a Déu i a les modernes lleis i tecnologies, avui és possible aconseguir un embaràs sense haver de ser penetrada. Les famílies monoparentals i lèsbiques estan de moda. Per quedar embarassada només necessitarem dos elements:
-1 vagina en bon estat.
-Una culleradeta d'esperma.
Qualsevol dona d'avui en dia pot accedir a uns mil·lilitres d'esperma. Ara bé, atenció! L'esperma ha de ser de mascle humà i ha de ser inserit dins la vagina amb unes mínimes condicions higièniques:
a) Renta't les mans, especialment les ungles amb abundant aigua i sabó.
b) Localitza la vagina amb l'ajut d'un mirallet. Si necessites ajuda no dubtis en recórrer a alguna amiga o familiar.
c) Introdueix l'esperma lentament amb un bastonet de cotó o amb una cullereta de cafè fins que quedis embarassada.

És important realitzar aquest procés en un ambient agradable, relaxat i tranquil (a l'hora del berenar, per exemple) ja que, si no, es podria produir un terrible embaràs no desitjat.

Alguns especialistes recomanen moure la pelvis en cercles durant uns minuts per tal que l'esperma i la vagina es barregin correctament. D'altres opinen que n'hi ha prou amb tapar l'orifici vaginal amb un morter durant 48 hores per evitar un avortament.

Passats dos dies el moment crític ja ha passat. Si no hi ha rebuig per part de l'organisme receptor (el teu cos) ja pots dir-te: "Estic embarassada".

Pròxim capítol: Gestació i vòmits.

3 Comentaris:

Blogger EVF diu...

M'hagués semblat molt més propi que fos el Sr. Orteu qui escrigués aquest article, ja que ell ho ha viscut de primera mà. Però és clar, ja sabem que el Sr. Orteu no té res a veure amb aquest blog.

Potser l'article resulta de llargues converses del Sr. Perelló amb el susdit Sr. Orteu, amb exercicis pràctics inclosos. Caldria potser dubtar de la paternitat dels bessons Orteuets?

Evarist Vallfogona

12 de juliol, 2005 09:41  
Blogger Biel Perelló diu...

Al seu moment ja vaig dubtar de la paternitat del senyor Orteu ja que, en el moment de la concepció, la seva dona es trobava nua al llit mentre que el segon implicat era a les III Jornades Pies Tierno Galván, a Majadahonda. Tot apunta a que el pare dels Orteu's respon a les inicials JS. També em consta que hi va haver molts voluntaris per fecundar la senyora Orteu. Jo mateix m'incloc.

12 de juliol, 2005 11:20  
Blogger serenets diu...

Sr. Perelló,
Cada dia em sorprèn més! M'ha deixat tranquila, mlt tranquila... a partir d'ara ja no he de patir més.
Jo ja estic acostumada a fer-m'ho tot jo: el dinar, les feines domèstiques, el bricolatge, portar la paperassa, els números i fins i tot em depilo jo a casa....així doncs, ara em puc fecundar i tot! marededeudelamoreneta! quin descans!
Tant temps desquiciant-me xtrobar l'home capaç d'aguantar-me un temps raonable i que em pugués fecundar sense cap mirament.....i ara resulta que gràcies als seus consells ja puc oblidar-me'n.

Al final no hi cabré a casa!! tinc masses kids: el de bricolatge, el de depilació..i ara el de fecundació!

gràcies pels seus posts una vegada més!

pont9

15 de juliol, 2005 13:42  

Publica un comentari a l'entrada

<< Principal