29 d’agost 2005

Capitalisme salvatge molt cuco

Acabo de fer un pas definitiu cap a la consolidació de la corporació Orteu i Perelló i Salvadó o Perelló i Salvadó i Orteu o com collons es diguin.

He afegit publicitat al nostre estimable blog. La poden trobar per allà baix. Sé que donada la naturalesa mesquina dels nostres lectors en particular i de la massa en general no veurem mai un duro, però tenia curiositat per veure quin tipus d'anuncis hi sortien. Segons els últims estudis científics, aquests anuncis es generen automàticament a través de la recerca aleatòria de paraules a la web.

Així doncs:

Maricón, maricón, maricón, maricón, maricón, maricón, maricón, maricón, maricón, maricón, maricón, maricón, maricón, maricón, maricón, maricón, maricón, maricón, Orteu maricón, Orteu maricón, Orteu maricón, Orteu maricón, Orteu maricón, Orteu maricón, Orteu maricón, Orteu maricón, Orteu maricón, Orteu maricón, Orteu maricón, Orteu maricón, Orteu maricón, Orteu maricón, Orteu maricón, Orteu maricón, Orteu maricón, Orteu maricón, Orteu maricón, Orteu maricón, Orteu maricón, Orteu maricón, Orteu maricón, Orteu maricón, Orteu maricón, Orteu maricón, Orteu maricón, Orteu maricón, oè oè oè.

5 Comentaris:

Blogger Nikochan diu...

Benvolgut Perelló,

Moltes gràcies per la seva comprensió i, per què no dir-ho, també per la seva paciència. Penso que el millor és no començar una guerra interminable entre les nostres famílies que només ens desgastaria i ens deixaria en una situació de clara vulnerabilitat que d'altres podrien aprofitar per fer-se amb el negoci.

Bona idea, per cert, la d'incloure un sistema antispam als comentaris. El tema de la publicitat el trobo una mica més patètic, però tots farem el que podrem perquè, almenys un cop al mes, pugui convidar la seva senyora a un cafè.

30 d’agost, 2005 09:53  
Blogger Heidi diu...

El que ha de fer el sr. Perelló és deixar-se estar d'anuncis i reprendre el negoci familiar:
www.merceriaperello.com

30 d’agost, 2005 12:52  
Anonymous Liga de Mujeres Dignas diu...

Como de costumbre, la Liga de Mujeres Dignas, después de su inspección mensual, felicita a sus maridos. Aquí todo es decencia.

01 de setembre, 2005 00:22  
Blogger Biel Perelló diu...

Veig que l'antispam aquest no funciona del tot.
El missatge de la Liga de Mujeres Dignas és críptic de nassos.

Senyoreta Heidi:

després de la imatge desagradable amb què em va obsequiar no penso obrir un enllaç seu ni en broma. Porto tres dies amb malsons horribles per culpa seva. Ah! Ja tornen!

01 de setembre, 2005 01:09  
Anonymous Liga de Mujeres Dignas diu...

Querido Perelló: Al ser observados algunos de nuestros maridos, por no decir unos cuantos de nuestros maridos, pululando por este weblog, nos hemos visto obligadas ha inspeccionar el local, tras lo cual hemos dictado el veredicto del que le informábamos en el anterior comunicado y del que esperamos que se sienta orgulloso y, sobretodo, que no baje la guardia, porqué nosotras no lo haremos.

01 de setembre, 2005 01:47  

Publica un comentari a l'entrada

<< Principal