08 d’agost 2005

El rebost de Parece que Perelló i Salvadó i Orteu están escribiendo un blog

Seguint la moda desaforada, incomprensiblement exitosa, de lliurar-se a l'onanisme estomacal, altrament anomenat "gastronomia" i omplir planes i planes de receptes obscenes, quan no ridícules, que s'engloben sota el detestable canon de la "cuina mediterrània", encetem la nostra pròpia saleta per a gourmets, homosexuals, dones i altres éssers superiors d'altíssima sensibilitat. El primer títol que vam barahar va ser "La cuina Down" però ens va semblar amb poc ganxo. Finalment "El rebost de Parece que Perelló i Salvadó i Orteu están escribiendo un blog" va ser el títol definitiu; no per ganxositat, sinó per seguir l'estela dels guanyadors.

La recepta d'avui:
Coca-cola amb gel

TEMPS DE PREPARACIÓ: Moderat
C.I. REQUERIT: Per sobre de 6

INGREDIENTS (per a 4 persones):


per a la Coca-cola:

-2 litres d'aigua carbonatada
-sucre
-colorant E-150d
-acidulant E-338
-aromes (incloent-hi cafeïna)

per a la guarnició:

-glaçons de gel

PREPARACIÓ:

Barregem tots els ingredients fins aconseguir un líquid fosc, viu i atractiu. El servim en gots individuals, acompanyant-lo amb glaçons de gel à la saizon.

SUGGERIMENT DE PRESENTACIÓ:

Afegir rodanxes de llimona fresca, comprada al mercat a preu d'or.

ET VOILÀ

BON APPETITE!

5 Comentaris:

Blogger Nikochan diu...

Benvolgut Perelló,

Vostè és un maleït inepte. Això no té gaire importància mentre es dediqui exclusivament a treballar per a la televisió, que tots sabem que és una merda. Però li demano que deixi la gastronomia pels experts, espèce de connard, puto andouille de merde, enculé.

He provat l'invent aquest de la Coca-Cola amb gel i per poc no m'han d'ingressar per fer-me un rentat d'estómac. Per què no prova les seves receptes de merda abans de recomanar-les? Per què no deixa de jugar amb la bona fe dels lectors?

He seguit les seves indicacions al pied de la lettre, fil pour rande. Pot comprovar-ho a la fotografia adjunta:

http://img.photobucket.com/albums/v85/esponjiforme/cocacolaambgel.jpg

I el resultat, insisteixo, és motiu suficient com per denunciar-lo a les autoritats.

Que el follin i que passi un bon estiu.

08 d’agost, 2005 21:24  
Anonymous "el culito" diu...

Senyor Nikochan: No queda clar si la seva indigestió ha estat provocada per la poció del senyor Perelló o a causa de les seves aficions literàries.

09 d’agost, 2005 01:32  
Blogger Biel Perelló diu...

Senyor Nikochan:

Lamento profundament el seu conat d'indigestió. Acabo d'actualitzar el post per que casos com el seu no es repeteixin. Prego accepti les meves disculpes per no haver especificat abans que la recepta requereix una sèrie d'habilitat que només 99 de cada 100 persones posseeixen.

D'altra banda, coincideixo amb el senyor "el culito" en posar-me les mans al cap pel que fa a les seves lectures.

09 d’agost, 2005 11:11  
Blogger Nikochan diu...

És curiós que un individu que fa quatre dies sortia a la televisió fent de subnormal vagi parlant de "CI requerit". El problema de la meva indigestió no ha estat pas la capacitat mental. He parlat amb gent que hi entén i m'han dit que el problema va ser la Coca-Cola light. Aquesta tarda repetiré l'experiment amb Coca-Cola normal i, si en surto viu, ja els diré el què.

Quant a les lectures, realment es pensen que a la cuina hi guardo els llibres que llegeixo? Els discos i els llibres que em regalen i que no llegeixo els faig servir de posavasos.

09 d’agost, 2005 11:38  
Anonymous belgolb diu...

Molt bo i refrescant! :-)

11 d’agost, 2005 12:02  

Publica un comentari a l'entrada

<< Principal