12 de setembre 2005

HISTÒRIA DE LA SGAE (XIII): "LES PUTES"

© Gabriel Salvadó MMV
Pressumpta puta.LES PUTESEl dia 12 de setembre, a la pàgina 29 del conegut diari barceloní "La Vanguardia", hi havia una entrevista amb la dona Sihem Habchi, que és vicepresidenta del moviment franco-feminista "Ni putes ni soumises". La pressumpta periodista Maricel Chavarría li fa unes quantes preguntes amb la finalitat de que la dona entrevistada afirmi que cal il·legalitzar la prostitució, sense sortir-se'n. Primer li fa la següent: "¿Qué opina usted respecto a prohibirla o legalizarla?", i veient que no li contesta exactament el que vol sentir, li torna a preguntar: "¿Una sociedad que legaliza la prostitución refleja un vacío en la igualdad de sexos?". Llavors la dona Sihem contesta: "Lo que no puede ser es que las mujeres acepten este como un trabajo cualquiera: es la mercantilización del cuerpo."
És un diàleg brillant, però la qüestió sobre si cal o no legalitzar la prostitució, que es deixa de banda, no és poca cosa, tenint en compte les noves tecnologies que podrien perjudicar seriosament el futur de les putes, tal com passa amb la malmesa indústria discogràfica o audiovisual. L'accés a internet ha facilitat l'ús del sexe de manera fraudulenta, i algú hauria de fer una estadística sobre l'augment de les masturbacions pirates i contactes de baix preu entre persones que fan perdre milions d'euros a tot el món. I per això algú hauria de proposar un cànon sobre les tovalloletes que es llencen, la crema hidratant i altres productes. Perquè si no legalitzem les coses l'economia sexual pot patir un revés que sentenciaria de mort les putes tal com les coneixem avui en dia.

5 Comentaris:

Blogger mai9 diu...

gràcies a vostè ja entenc perquè als de l'sgae els diuen putes (o fills de puta). De tot cor, gràcies :)

12 de setembre, 2005 23:41  
Anonymous "el culito" diu...

Totalment d'acord que hem d'acabar d'una vegada amb aquesta xacra social que són les masturbacions pirata.

13 de setembre, 2005 02:09  
Anonymous katamoki diu...

I perquè no fer entrar els serveis de prostitució a la seguretat social? Ningú dubta del saber fer d'aquestes grans professionals ni dels beneficis físics i mentals que aporta la cardamenta.
Total, com ja és costum, només seria questió d'incrementar (encara) una mica més els impostos sobre tabac, no?

13 de setembre, 2005 02:18  
Blogger Pedro diu...

Veig el futur, i hi veig el senyor Orteu al més pur estil Boadella dient que el llibre "No a Madrid 2012" és seu i que la creació és un acte individual i que després els altres poden col.laborar i que els senyors Perelló i Salvadó li tenen rancor perquè ell ha triomfat. I després veig els senyors Perelló i Salvadó anant a la seu de la SGAE a presentar un acte de conciliació i veig tot de declaracions creuades i...

13 de setembre, 2005 13:42  
Blogger Nikochan diu...

Senyors,

Ja sé que això es pot considerar spam, però no em puc estar de recomanar-los el visionat del nostre primer curtmetratge (quan dic "nostre" em refereixo als esponjiformes, evidentment):

http://palangrefactory.castpost.com/discursodelmetodo.wmv

L'enllaç condueix a una còpia en baixa qualitat del curt. Als senyors OPS els lliurarem la còpia en DVD incloent extres, postals, autògrafs i tota la pesca. Si es porten bé, clar.

14 de setembre, 2005 00:33  

Publica un comentari a l'entrada

<< Principal