03 d’octubre 2005

Actes festius contra l'Estatut

Dins la campanya d'actes festius i informatius contra el projecte d'Estatut, avui s'ha fet a Madrid un eclipsi de sol. Alguns m'acusaran de centralista, però no m'ho he volgut perdre. Els madrilenys s'han desquitat magnificament del revés que va suposar que no els deixessin fer els Jocs Olímpics. Perquè diguin el que diguin des de Catalunya, a Madrid les coses es fan requetebé.

L'eclipsi, organitzat per l'Exèrcit de l'Aire i la Comunitat de Madrid ha estat un èxit aclaparador. Jo l'he observat des de primera fila, amb la cara adequadament protegida amb crema solar de factor 15, com aconsellaven els metges. Tot i les prevencinos des d'auqetsa tarda noto una cuissor extrrdoinrària als ulslls i paatexio epsiodis epsoràidscs de cguesa pacrial aj kdsf kj. Gdg dkj lñlsss jkñklsa oie ´ñjksd llkd . lj´ljág opjjñññ.

9 Comentaris:

Anonymous joanet diu...

Doncs diuen que el 2028 l'haurem de tornar a canviar, llavors...

04 d’octubre, 2005 20:04  
Blogger Guineu diu...

Senyor Perelló, vostè no hi plega res sobre eixe eclipsi. Un eclipsi sempre és un senyal diví, com bé ho han sabut veri Zoroastre i Hermes Trimegist:

http://rimat.blogspot.com/2005/10/sombras-le-avisaron-que-no-saliese-y.html

04 d’octubre, 2005 20:13  
Anonymous Judith diu...

Hem sembla que ho tenies malentès, perque la senyoreta ens va explicar que no es podia mirar el sol solet sense les ulleres del papa d'anar a esquiar. Ma penso que la crema no era pel eclipsi

04 d’octubre, 2005 20:54  
Anonymous "el culito" diu...

Esperem que es recuperi...

04 d’octubre, 2005 22:42  
Anonymous katamoki diu...

Fins i tot Manuel Fraga va voler per afegir-se a aquest festival contra l'estatut fent una graciosa pirueta (http://www.ocorreogalego.com/index.php?option=com_content&task=view&id=22433&Itemid=2), que malauradament va acabar en morrada. Aprofito per animar-lo a continuar-ho intentant, la propera vegada amb un triple mortal d'esquena

06 d’octubre, 2005 12:57  
Anonymous dErsu_ diu...

Perelló ... i això de l'elcipsi, exactactament, que és? es pot menjar? De totes maneres, milloreu-vos.
Expressions a la senyora, i si visiteu a aquella doctora tan excel·lent, saludeu-la de part meva.

06 d’octubre, 2005 20:23  
Blogger EVF diu...

Apreciat Sr. Perelló o si algun altre autor d'aquest blog llegeix encara aquest comentari:
Sàpiga que els bessons del Sr. Orteu són ja tan importants que tenen fins i tot un carrer a París. Consulti, si no s'ho creu, el mapa online que enllaço aquí.

Es confirma l'eterna injustícia: vostè es mereixeria molt més un carrer a París. Desgraciadament, em temo que s'ha de conformar amb un camí a Bretanya, com pot veure aquí.
Atentament,
EVF

07 d’octubre, 2005 10:51  
Blogger Pedro diu...

Senyor Perelló, de quina manera tan magistral ens va amagar que era un dels jefes del programa d'en Miki Moto. Ara, el senyor Orteu potser li va per endavant, ara té 2 articles setmanals a l'AVUI. Ara, estaria bé que canviés de tema algun dia, doncs això que no llegeix llibres està un pèl sobat. Potser ha perdut el negre.

07 d’octubre, 2005 16:21  
Blogger Biel Perelló diu...

Senyors:

gràcies per les seves mostres de suport i per les seves aportacions al tema "eclipsi".
Per cert, senyors EVF i Pedro: vostès posen el dit a la nafra: faci el que faci, el senyor Orteu sempre ha de ser "més" que jo, i això que ell es repeteix més que l'all amb l'excusa que així "es convertirà en un clàssic". En un clàssic del carallotisme!

07 d’octubre, 2005 17:00  

Publica un comentari a l'entrada

<< Principal