28 de juny 2006

L'àrbitre ens va robar la il·lusió

Els herois de Kamen fan les maletes i es disposen a agafar el pròxim Zeppelin cap a Madrid. I tot per culpa d'un àrbitre covard, mesquí, trampós i que no va respectar el jurament hipocràtic.

D'entrada no va prendre mesures cautelars contra l'entrenador francès, que s'havia declarat obertament pro-francès. I és que la història i la ciutadania ha fet la vista grossa amb els francesos des de temps immemorials. Sense ànims de ser exhaustius i, a tall d'exemple:
1. Van encolomar a Espanya una dinastia de monarques de sèrie B que encara ara perdura.

2. Napoleó va ser un genocida i un expansionista; un personatge a l'alçada de Pol Pot o d'Stalin que l'stablishment ha adoptat com a model de patriota europeísta (!).

3. Durant la Primera Guerra Mundial els gavatxos es van mostrar inoperants i covards. Es van atrinxerar i, apa, a veure-les venir. Si no arriba a ser pels britànics i, especialment, pels americans, encara els tindríem allà, practicant el catenaccio al Somme. No obstant això s'han auto-erigit en poc menys que salvadors d'Europa.

4. Durant la Guerra Civil espanyola van decidir mirar cap a una altra banda i, arribat el moment, van acollir els refugiats espanyols de mala gana, en molts casos abandonant-los a la seva sort i, en d'altres, internant-los en camps de concentració propis o obligant-los a anar d'Erasmus a Mauthausen amb els nazis. No obstant això la història els ha deixat impunes.

5. A la Segona Guerra Mundial es van rendir davant els nazis en menys que canta un gall. Van ser col·laboracionistes, covards i gavatxos. Només De Gaulle amb un grapat de desarrelats, els americans de nou i els mateixos exiliats espanyols que ells havien maltractat van alliberar França i van frenar els nois de Hitler. Tot i això ha perdurat el mite de la Résistance, de la França Lliure i altres botxornoses mentides.

6. Van colonitzar de forma immisericorde Algèria o Vietnam i van descolonitzar de forma desastrosa i criminal. Tot i això se n'han sortit de rossittes i, fins i tot, un pseudo-algerià com Zidane és la màxima estrella de la selecció.
I tot això ho sabia l'àrbitre.

Els Homes de Luis, aguerrits, delerosos i amb caràcter van jugar com només ells saben fer: tocant-la, amb una impecable formació ofensiva 4-3-3.Formació inicial dels nois de Zapatones


Els francesos, esclaus de la seva vergonyosa història es van tancar en banda i van avorrir el respectable amb un covard 10-0-0.

Formació ultra-defensiva, clàssica dels francesos.

Raúl va estar fenomenal, més killer que mai, amb l'olfacte del més llest de la classe tot i que es va estavellar constantment contra la Línia Maginot de l'enemic.

El Niñotorres, pletòric, esclatant com una de les màximes figures del mundial, va rematar a gol una vegada darrera l'altra, de forma incansable, demostrant que és, possiblement, el millor davanter del Món.

Malgrat això, amb tres jugades sonrohants, trenades pel pèrfid Zizou, el lleig Ribery, l'atractiu Henry i l'àrbitre van acabar amb la il·lusió d'un poble.

Per més inry, mentre la desil·lusió brollava en forma de llàgrimes per les meves galtes, alguns desaprensius llençaven coets, celebrant la derrota de la Fúria Roja. Ah! Pobres d'ells, ignorants! Suposo que els indocumentats afrancesats com Josep Ramoneda deuen estar molt contents. Potser ens hauríem de prendre la justícia per la nostra mà i anar a llurs domicilis i cremar-los tots els llibres mentre cridem "Liberté, Egalité oé, oé, oé".

12 Comentaris:

Blogger Jordi diu...

Molt divertit i a més terriblement objectiu

28 de juny, 2006 16:24  
Anonymous karbeis diu...

Comprensible, si més no.

28 de juny, 2006 17:17  
Anonymous "el culito" diu...

El Czecks va fer un bon partit.

28 de juny, 2006 17:43  
Blogger jair d diu...

observo que ha escrit malament "zcecks" i "matuthausen". no m'estranya que el miquel calzada no l'hagi trucat més i hagi venut el seu programa al sardà.

29 de juny, 2006 10:36  
Blogger mai9 diu...

és una immoralitat barrejar futbol amb política geoestratègica.

29 de juny, 2006 15:48  
Anonymous pegue cudunyan diu...

si vostè no vol gueconèixer les virgtuts del fgrancès, vostè s'ho pergd. No pas tot el que ens ve de la frança havia de ser dolent. nom de Déu!

06 de juliol, 2006 16:06  
Blogger serenets diu...

saludus senyor Perelló!!
li escric ab la ma esquerra ja q la dreta la tinc immobilitzada!!
un degenerat em va embestir ab el seu preciós audi i jo i moto vam volar pels aires.
Ara tinc costelles i colze dret trencats i l'únic q puc fer es anar jugant a internet durant tot l'estiu. man ben bé donat pel sac!
I per si les desgracies vinguessin soles....la meva mare anava de paquet (millor farsell) darrera la moto...i tb està ben trencada a laltra banda daquest sofa.
aixi dons gracies per ferme riure ab el seu relat d'avui.
gracies...donat q em dutxen, em peixen i em vesteixen....llegir es lunic q puc fer en solitud
records als altres dos.
marta p.

12 de juliol, 2006 18:43  
Blogger Pellicer-Gausachs diu...

Els nostres rebesavis van aturar els francesos a cops de síndria, ja no han tornat.
_____________Els rebesnéts.

17 de juliol, 2006 12:39  
Anonymous Anònim diu...

Vostè si que ens ha robat la il·lusió amb el seu mutisme patètic i insultant. Que es pensa que no tenim sentiments, o què?

06 de setembre, 2006 23:13  
Anonymous Enriqueta Llopis (Cardedeu) diu...

Em sembla realment indignant la falta de cortesia d'aquests senyors del blog envers nosaltres. Des del més de juny que Mr Perelló no hi posteja, i disculpin si els plau l'anglicisme. Ja som a l'octubre. ¿Haurem d'esperar a Nadal? ¿Fins el 2007 no ens dirà res? ¿Mira, tan sols, aquest blog de tant en tant? La resposta és, lamentablement, el silenci.

03 d’octubre, 2006 19:45  
Blogger Biel Perelló diu...

Mrs. Enriqueta:
teniu raó. Avui mateix postejo.

04 d’octubre, 2006 09:49  
Blogger jauell diu...

vaya facha de mierdas eres...
1 si no estais contento con el rey, y si tenias un poco de cojones, lo havia cortado la cabessa como se hizo en Francia.
2 Napoleon se lo puedes comparar con Pizzaro que extermino los indians
3 Puedes hablar de la guerra despues de haver suportado una dictatura durante anos sin hacer nada, suerte que al final se ha muerto el Franco, porque sino todavia, ibas andando con la cabessa abajo...
4 Pues eso preguntalo a los miles y miles espagnoles (que ya son francesos), que hay en Francia. Si un dia te atrevece a viajar de tu pais (te abrira el cerebro y asi estara menos tonto), pues vas a Francia, y cada vez que cruces uno por la calle, pide lo su nombre...Ya veras todos los francesos que tenemos nombre espagnol (80 %), eso como pruebas de la integracion buenas y positivas de los espagnoles...
5 No puc dir res perque la meva familia estaba en Argelia el tiempo de las guerras, pero mi abuela ha perdido 2 hermanos suyo contra los alemanes y uno contra Franco, que se fueron desde Argelia per combatir a Francia y Espana...
6 De que hablas, matadores y exterminadores de las poblaciones indios de America...Tienes la memoria corta pero es que eres tan corto !!!

10 de juliol, 2009 14:59  

Publica un comentari a l'entrada

<< Principal