27 de juny 2006

A per ells oè! A per ells oè! A per ells oè! A per ells oè oè!

Després d'arrollar tres potències mundials de segon ordre (Ukraine, Túnez i Saudy Arabians) ara la Fúria Roja s'enfronta a la França temible de Barthez i Anelka. Ara va de debó. Hem de sortir a guanyar, com molt bé indica el seleccionador nacional Luis.

El debat sobre si Raúl ha de jugar o no ha de jugar només crea fisures en un equip guanyador, de casta i de raça. Com molt bé ha assenyalat el Sabio de Hortaleza "Raúl es un buen jugador" i ha d'estirar el carro dels guanyadors.

Repassem l'alineació.

A la porteria Íker Casillas. Res a dir. Sense dubte està en millor forma que Cañizares, a qui el míster obliga a entrenar amb els Chiquiprecios.

A la defensa hi ha Puyol i altres tres. Excel·lent. Qui millor que el noi de Lleida per defensar la reraguarda espanyola!

Al mig del camp Xavi, Czecks i un altre. Només trobo a faltar Iniesta, tot i que està molt pàl·lid.

I a la punta d'atac, l'artilleria pesada: Raúl, el Niñotorres i un tercer que no recordo. És obvi que Raúl és un líder, com molt bé ha assenyalat en Zapatones. Té carisma i és un killer de l'àrea.

El Niñotorres també és una bona elecció. Està aprenent molt en aquest mundial i potser d'aquí tres o quatre Copes del Món esclatarà com un excel·lent suplent. No el pressionem i deixem-lo gaudir d'aquest clinic de luxe.

Posats a fer retrets a el Zapatones de Hortaleza potser crida l'atenció l'absència d'Eto'o. Em nego a pensar que l'han deixat fora de la convocatòria mundialista només perquè és de color africà. És un jugadoràs. És ràpid i té molts cotxes de gran calibre, cosa que impressiona molt als rivals.

Una altra absència sonada és la de Fernando Alonso, que està fent un brillant mundial d'automobilisme i està demanant a crits un forat en la selecció.

Resumint: tenim una selecció que omple d'orgull i de patriotisme. Llàstima, potser, de les samarretes. Els italians sí que duen samarretes boniques de veritat. I ja són a quarts de final!

Ara només cal sortir a la gespa, començar a repartir patades i resar perquè no jugui Zizou, l'estrella ultrapirinenca.

Prepara't, França! Prepareu-vos, gavatxos! Pronostico un 5-0 a favor de la Fúria Roja. Com bé ha dit en Luis, "No olvidamos lo que Alemania nos hizo en Guernica".

6 Comentaris:

Anonymous "el culito" diu...

Jo ja tinc els coets a punt...

27 de juny, 2006 18:09  
Anonymous Enriqueta Llopis (Cardedeu) diu...

M'agrada molt Àngels Barceló, a la Cuatro, més inflamada de patriotisme rojigualda que Matías Prats (pare) a la seva època. Visca, visca, visca, Catalunya socialista!

27 de juny, 2006 21:20  
Anonymous karbeis diu...

Veuve Cliquot Ponsardin.

Menys mal que l'eliminació ha vingut per part de França i no hem esperat a que ho fés el Brasil: demà toleraré millor l'ingesta excessiva de champagne que si hagués estat de caipirinha.

En tot cas, s'havia de celebrar.

28 de juny, 2006 02:38  
Anonymous Anònim diu...

Dear Mr Perelló:

I think that Spain's team doesn't work right at all only for people like you. Your "bourlesc" tone is a very heavy problem for a country that it's trying to play football. I'm sure that if Spain had won le France, you'd had screaming "A por ellos olé!" the first on top.

Nothing else, I only want to cream: I'm in love of Salvadó! He writes like the angels... Thank you mr. Salvadó for make me laught every morning. THANK YOU!

28 de juny, 2006 13:41  
Blogger mai9 diu...

senyor del comentari anterior, vostè és un separatista gibraltareny, deixi de fer servir una llengua provinciana i escriba en Español y así nos entendemos todos.

05 de juliol, 2006 16:12  
Anonymous Dav diu...

Nois,

M'heu fet plorar d'emoció amb aquest espot. Una vez más lo habeis conseguido. Encara vaig regalant el Petita Enciclopèdia Catalana de la Z a la A a aquells pocs escollits que poden gaudir amb esclats patriòtics com aquest.

Nos vemos en el próximo Mundial. Oé.

11 de juliol, 2006 19:32  

Publica un comentari a l'entrada

<< Principal