18 de maig 2007

Dinosaures


Fa uns 2.513 anys, al Paleozoic, els humans eren una minoria ridícula. La Terra estava dominada per uns gegants anomenats dinosaures. Dinosaure vol dir “iguana terrible” en grec. És un concepte que va inventar Sòcrates per referir-se al seu deixeble Plató però que també es va aplicar als dinosaures. Perquè els antics savis pensaven que els dinosaures eren llangardaixos que havien mutat per culpa dels raigs làser emesos pel sol.
Però s’equivocaven. Els dinosaures no estan emparentats amb les iguanes sinó amb les aus. És a dir que els raigs làser van fer mutar els pollastres fins convertir-los en monstres. Per ser correctes els hauríem d’anomenar dinocotopoules o “pollastres terribles” i així ho farem durant la resta d’aquest article.
Els dinosaures van regnar el món durant més de 8 anys i llavors van desaparèixer sense deixar rastre i es van convertir en gasolina.
¿Què va passar? ¿Per què es van extingir els dinosaures?
Durant dècades s’ha especulat amb teories rocambolesques com, per exemple, que una enorme estrella fugaç o asteroide va xocar contra Mèxic i la metralla i l’efecte Doppler van matar els dinosaures convertint-los en gasolina.
Amb tots els respectes és una teoria ridículament subnormal.
Llavors, ¿com es van extingir els dinosaures?
Els meus estudis m’han aportat prou dades per afirmar que els dinosaures es van extingir a causa de la pràctica del sexe anal sense prendre precaucions. La promiscuïtat homoeròtica dels dinosaures va ser la seva perdició. Diferents excavacions paleontològiques han desenterrat esfínters fòssils que així ho corroboren. El VIH va provocar l’extinció massiva d’aquests mamífers gegants.
Altres estudis, com els publicats pels Ph.D. Salvadó & Orteu especulen amb la troballa de gomes, xeringues de pedra i culleretes al costat de fòssils de dinosaures, la qual cosa demostraria que la infecció no només es va transmetre per via anal.
En tot cas els dinosaures són història, s’han extingit per sempre i ens hem de conformar amb contemplar els exemplars en captivitat que viuen als zoològics.
BIBLIOGRAFIA:
-Armas, gérmenes y acero. Jared Diamond.
-History of the heroine. Ph.D. Salvadó & Orteu.
-Si la natura era la resposta... ¿em pot repetir la pregunta? Biel Perelló.
Biel Perelló és periodista divulgatiu i té un blog.

7 Comentaris:

Blogger albert diu...

Els dinosaures barrejaven molt alcohol i cotxes i com que no existia, encara, el carnet per punts doncs es fotien unes castanyes que no vegis. Aquesta és la meva teoria.

19 de maig, 2007 02:12  
Blogger Eduard diu...

Colla de blasfems...
En primer lloc, com tothom sap, els dinosaures van ser creats per Déu. Qualsevol teoria sobre evolució o mutació a partir d'una altra bèstia és herètica i els autors seran excomulgats, no sense abans passar per la foguera per salvar-ne l'ànima.
I en segon lloc, ho diu la Bíblia (Isaïes, 192:168:0:1), els dinosaures es van extingir perquè eren massa grossos per cabre a l'Arca de Noè quan el Diluvi.

19 de maig, 2007 14:07  
Anonymous "el culito" diu...

Molt bona, he rigut molt.

19 de maig, 2007 15:35  
Blogger Francesc diu...

No,no...esteu tots equivocats...o és que no heu sentit a parlar de la teoria de la conspiració (també anomenada "Dinosaur Project")?.Els governs ens amaguen la veritat, i és que fa 2.505 anys els dinosaures van desenvolupar la tecnologia per fabricar ovnis nuclears i van colonitzar la lluna i més enllà, horroritzats per les teories de Sòcrates.Ells són els veritables selenites.

19 de maig, 2007 20:35  
Blogger Francesc Orteu diu...

Molt bo, molt bo, encara no he llegit res però tot em fa molta gràcia.

20 de maig, 2007 12:35  
Anonymous frider diu...

Fan falta més divulgadors com vostè o Eduard Punset.
Moltes gràcies.

22 de maig, 2007 11:28  
Anonymous Anònim diu...

jo afirmo que els dinosaures es va extingir gracies a que es xutaven molta coca i com k estaven drogats els hi donava per fer-ho amb tothom i deixaven prenyades a les dinosaures i la terra es va omplir de dinosaures gegants i al final van acabar per empenyers cap a lespai per fer-se puesto els uns als altres i aixi va ser la vida dels gegants de la terra :)

25 de setembre, 2007 21:30  

Publica un comentari a l'entrada

<< Principal