11 de desembre 2007

un regal perfecte pels que odien fer regals

Ja és a la venda la que ha de ser l'obra de referència sobre les festes de Nadal i tot allò que les precedeix, acompanya i justifica. L'estudi es titula "Fum, fum, fum" i té una portada fàcil de reconèixer.

Una altra portada, també força vistosa, dibuixada -com l'anterior- per l'artista local Gabriel Salvadó, va ser amablement descartada pels responsables de l'editorial.


11 Comentaris:

Anonymous SenyorVentura diu...

Gran notícia (especialment pera vostè). Espero que hagi negociat intel·ligentment els royalties i que els seus companys no li escatimin la part que li correspon.

11 de desembre, 2007 22:52  
Blogger Roi diu...

Data assenyalada

13 de desembre, 2007 15:45  
Anonymous Anònim diu...

Al programa de Mataró Ràdio "Culturetes" se n'ha fet un comentari aquesta setmana. Molt recomenable Senyores i Senyors.

15 de desembre, 2007 08:55  
Blogger Quimkong diu...

Ja n'he llegit més de la meitat i puc certificar que és molt millor que la pel·lícula.

17 de desembre, 2007 20:36  
Blogger ie madarame diu...

Ha, aquests dies torna tothom. I tal.

18 de desembre, 2007 20:08  
Anonymous Desesperadadelavida_46 diu...

Avui l'he tingut a les mans, però esperaré que me'l regali el Pare Noel o algun dels tres Reis (mmmm... el negre... que sigui el negre...).

18 de desembre, 2007 23:45  
Anonymous Enriqueta Llopis (Cardedeu) diu...

No està del tot malament. La trama és bona, tot i que fàcil de preveure. Trobo que els autors rendabilitzen una fórmula que en altres llibres els ha donat èxit, fama i groupies. Però considero que s'haurien d'esforçar a profunditzar més en els personatges. La part millor, la biografia dels autors, a la solapa.

19 de desembre, 2007 18:48  
Anonymous Heribert de Cal Xiroi diu...

El que haurien de fer és treballar que tenim tot un país per aixecar. Deixin-se del sujeto-verbo-predicado i aprenguin a fer carreteres.

20 de desembre, 2007 00:27  
Anonymous Anònim diu...

Llàstima del nyap de cultura general (res a veure amb la fe: no cal creure en la mitologia grega ni en la catòlica per conèixer-les).
En el llibre hi ha una broma basada en la Immaculada Concepció com si es tractés de la concepció de Nostro Senyor. Cras error! (i molt estès: també hi han caigut els de Polònia en "Els pastorets, àdhuc").
La verge Maria va ser concebuda, ella!, sense màcula i per tant va neixer sense el pecat original amb què naixem tots (i que ens lleven amb el bateig). És això, la Immaculada Concepció de la Mare de Déu.
El Manel va ser concebut exactament 9 mesos abans de Nadal: el 25 de març, quan amb l'Anunciació de l'àngel es va produir ipso facto l'Encarnació, amb la col·laboració columbina.

29 de desembre, 2007 18:08  
Anonymous karbeis diu...

Anònim: un dubte que mai no he aconseguit superar. La Verge Maria i Sant Josep éren casats? Doncs com és que era verge? Que no havien tingut nit de noces? Amb el naixement del nen Jesús va néixer també la frase "fer pàsqua abans de rams"?
Si tenim en compte que fa 2000 anys en Josep Cuní no havia nascut i, per tant, no hi havia televisió. I hi sumem que la Verge Maria era realment verge: com matàven el temps?

02 de gener, 2008 18:17  
Anonymous esteve diu...

Me l'he fet regalar... aixó de coneixer els reis en persona té els seus avantatges...

Bona obra companys!

14 de gener, 2008 22:09  

Publica un comentari a l'entrada

<< Principal