03 d’abril 2008

PROU DE MARRANADES A LA NATURA

video

L'anomenada "acció de l'home" està sent devastadora per al planeta. La deforestació, per exemple, és una cosa terrible, gairebé negativa. El comportament humà està fent que algunes espècies animals desapareguin o mutin, adaptant-se al medi. Sense anar més lluny, els voltors ja no es limiten a viure de la carronya, sinó que ataquen animals vius sense esperar que es morin per si sols, i els ossos i els senglars s'apropen a les cases sense por. Però el pitjor és que alguns animals imiten el comportament humà i la seva vida sexual ha deixat de tenir una funció reproductiva i ha esdevingut xauxa, per la qual cosa les poblacions van minvant alarmantment.
No n'hi ha prou amb plantar milers d'arbres un diumenge al matí. Cal que les persones s'apropin als boscos a reproduir-se, i no a fer marranades amb senyoretes eslaves per quatre quartos. Cal donar exemple a les bestioles perquè tornin a actuar com bestioles i deixin de fer-se les persones, que amb aquesta actitud no duraran gaire i el planeta se'n ressentirà.

3 Comentaris:

Anonymous Enriqueta Llopis (Cardedeu) diu...

És ben bé allò que deia Kant: "Ich habe ein kleine probleme. Ich habe linux mandriva 2006 und supetux et nicht wan dandinga trukutruku mach an er leibt 1 seconde und get ab. Ich habe schön probiert uninstal und wieder install viele mahl..." ¿Oi?

07 d’abril, 2008 00:03  
Blogger Bohemi (Resident) diu...

Distingida Sra. Llopis de Cardedeu:

No voldria encetar una polèmica que podria arribar a enfrontar les regidories de cultura i esports dels nostres respectius municipis però cregui'm si li dic que Kant (que en Bilbeny ja ha decobert que era català) el que deia més vegades era: Maria, avui què hi ha per sopar?, expressió que podem trobar repetides vegades en el seu corpus filosòfic si el llegim de biaix i tirant de la numerologia.

07 d’abril, 2008 17:57  
Blogger Sr. Amanyaga-tòtils diu...

A vegades m'aixeco i penso que potser el que més falta li fa a la humanitat és adonar-se que ha aconseguit transmetre als seus companys planetaris la seva pròpia forma de ser, i que si hem de desaparèixer tots plegats val més que sigui després d'haver fet unes quantes marranades que no pas després d'haver fet coses tan indignes com ara... no sé... treballar per diners i després gastar-los en una hipoteca.

15 d’abril, 2008 19:32  

Publica un comentari a l'entrada

<< Principal